ULBS: Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu
Despre ULBS
.: Istoria ULBS, istoria învăţământului superior sibian.
Admitere
  .: Admitere, studii postuniversitare şi doctorate în cadrul ULBS.
Facultăţi

Cercetare

Studenţi

Bibliotecă

Universitate
  .: Informaţii despre conducerea şi departamentele Universităţii.
Despre Sibiu

Română English Deutsch Francais Contul Meu
Caută

De CE Nu Putem Avea Si Noi Un Site Onorabil..??

Forum de discuţii pentru Facultatea de Litere şi Arte.

De CE Nu Putem Avea Si Noi Un Site Onorabil..??

Mesaj noude butterfly » 22 Mai 2008 00:51

De ce nu putem avea si noi un site onorabil, cu informatii si noutati updatae klumea?? :(( Cu afisarea examenelor, notelor, restantelor, cursuri, bla bla..? cu au cei de la stiinte economice.. ! ..anyway...la debandada care e in facultatea de litre, nici o sansa. mai ales la LMA, unde nu te baga nimeni in seama si ti se inchid toate usile in nas! Sa nu mai vorbesc cand vrei sa vezi un rezultat la un examen, trebuie sa cauti o juma' de ora nota, caaare e scrisa pe te miri ce foaie, cu pixul..un scris desecifrabil, si lipita pe te miri ce usa sau perete...DE CE NU POT FI SI OAMENII ASTIA ORGANIZATI? Sa scoata si ei foi printate , (ca doar nu le lipsesc calculatoarele si alea alea..!) si sa le puna naibii intr-un singur loc toate...d'oooohh. zice-ti si voi, nu e asa? :)
butterfly
Newie
Newie

Re: De CE Nu Putem Avea Si Noi Un Site Onorabil..??

Mesaj noude obi » 22 Mai 2008 10:39

Asta e problema voastra de organizare... Oricum, mie mi se pare mult mai putin admisibil ca un student/o studenta la Facultatea de Litere si Arte sa aiba asemenea lacune de ortografie:
butterfly scrie:[...].d'oooohh. zice-ti si voi, nu e asa? :)
Ce e un urs polar? Este rezultatul transformarii unui urs cartezian in coordonate polare.
Tutoriale web in limba romana | Personal blog | Do the right thing
Imagine
obi
Guest Star
Guest Star

Mesaj noude smellycat » 22 Mai 2008 18:36

Site-ul e in constructie. Anul viitor lucrurile vor sta altfel. Mie nu mi se pare chiar asa insuportabil; si eu sunt la LMA. Vom avea si noi grupuri de discutii, pe care le poate face oricine de altfel, da' na. Probabil vom avea si un sistem confidential de aflare a notelor pe baza numarului matricol. Asta peste vreo 2 ani. Anyway, rabdare cherie, rabdare!

What's with the spelling? :o
smellycat
Newie
Newie

Mesaj noude Zeno » 22 Mai 2008 19:29

Buna dragilor,

1. Grupuri de discutii puteti avea chiar aici chiar si o droaie de subforum-uri ... dar din pacate de la Facultatea de Litere nu este personal disponibil/interesat sa administreze aceasta sectiune.
2. Sistemul de aflare a notelor si materiilor de studiu online exista deja. Studentii poti accesa sistemul la: http://ums.ulbsibiu.ro. Este insa posibil ca nu toti studentii sa fie introdusi in sistem. Pana pe 15 Mai, este preconizata finalizarea introducerii studentilor in sistem.

Bafta :).
Z.
Zeno POPOVICI
Web Developer & Systems Administrator
Communication and Marketing Department

"A leader is one that knows the way, walks the way, shows the way."
Zeno
CCom Staff
CCom Staff

Mesaj noude smellycat » 25 Mai 2008 10:30

uuu.. Nu stiam de chestia asta. Tare, chiar daca nu sunt afisate rezultatele la examene. :P Kind of useless, desi poate o sa ii vina cuiva cheful sa introduca si datele acelea.
smellycat
Newie
Newie

Mesaj noude Zeno » 26 Mai 2008 14:14

smellycat scrie:uuu.. Nu stiam de chestia asta. Tare, chiar daca nu sunt afisate rezultatele la examene. :P Kind of useless, desi poate o sa ii vina cuiva cheful sa introduca si datele acelea.

Cred ca am fost destul de explicit ca este deadline 15 mai pentru introducerea studentilor (inclusiv note) in sistem. Imi place mult pesimismul asta studentesc ...
Zeno POPOVICI

Zeno
CCom Staff
CCom Staff

Mesaj noude smellycat » 27 Mai 2008 20:31

Neah.. Nu eram pesimista. Faceam haz de "necaz". I don't care that much about what's going on. Da' imi place sa vad thread-uri lungi si pe forumul Facultatii de Litere si Arte, nu doar pe cel al Ingineriei. :squee: :werd:

p.s. Ai zis ca deadline-ul e pe 15 mai, nu iunie. :D
smellycat
Newie
Newie

Mesaj noude Zeno » 28 Mai 2008 01:34

Corectat. Daca voua nu va pasa ... atunci chiar ca nu mai e nici o speranta.
Zeno POPOVICI

Zeno
CCom Staff
CCom Staff

Mesaj noude smellycat » 28 Mai 2008 09:53

asa e, nu mai e nici macar o speranta.. :D come on, vorbeam de site-ul facultatii, nu de sanse de gasire a supravietuitorilor in urma unei calamitati. it will be ok, pacat ca butterfly (poate chiar si eu) nu va putea profita de schimbari. apropo, doi studenti din primul an de la fac. de inginerie se ocupa de site. i guess we're on good hands.
smellycat
Newie
Newie

Mesaj noude butterfly » 02 Iun 2008 14:37

obi scrie:Asta e problema voastra de organizare... Oricum, mie mi se pare mult mai putin admisibil ca un student/o studenta la Facultatea de Litere si Arte sa aiba asemenea lacune de ortografie:
butterfly scrie:[...].d'oooohh. zice-ti si voi, nu e asa? :)

vai draga obi, scuza-mi greseala de ortografie, nu a fost cu intentie. oricum daca nu stii, nu mai vorbi in necunostinta de cauza; nu inseamna ca daca esti la fac. de Litere si Arte trebuie neaparat sa scrii corect, atata timp cat nici macar nu studiez GRAMATICA LIMBII ROMANE. In caz ca nu stii, in cadrul acestei facultati sunt mai multe specializari. Si nu cred ca e problema noastra de organizare, a STUDENTILOR, ca doar nu noi suntem cei care afisam rezultatele examenelor sau a oricarui alt afis!
butterfly
Newie
Newie

Mesaj noude butterfly » 02 Iun 2008 14:41

smellycat scrie:Site-ul e in constructie. Anul viitor lucrurile vor sta altfel. Mie nu mi se pare chiar asa insuportabil; si eu sunt la LMA. Vom avea si noi grupuri de discutii, pe care le poate face oricine de altfel, da' na. Probabil vom avea si un sistem confidential de aflare a notelor pe baza numarului matricol. Asta peste vreo 2 ani. Anyway, rabdare cherie, rabdare!

What's with the spelling? :o

da smellycat...rabdarea are si ea un sfarsit! in constructie de cel putin 2 ani...! si daca mai dureaza 2 ani, nici nu ma mai intereseaza ca atunci nu o sa mai studiez aici..!oricum pacat, ca unii pot beneficia deja de niste posibilitati pe care noi nu le avem, si sincer nu stiu cand o sa le avem!..
butterfly
Newie
Newie

Mesaj noude smellycat » 02 Iun 2008 14:49

eh.. eu am invatat sa ma duc direct la "sursa" daca am nevoie de ceva. oricum nu e intotdeauna reliable informatia de pe site. probabil tu nu esti din Sibiu ca pe mine ma amuza sa ma duc sa-mi "vanez" nota. m-am obisnuit. :roll: oricum toata chestia cu site-ul e ceva foarte impersonal si rece; nu face altceva decat sa limiteze interactiunea (infima sau chiar inexistenta uneori) intre studenti si profi. whatev.. om vedea.
smellycat
Newie
Newie

Mesaj noude butterfly » 02 Iun 2008 14:58

smellycat scrie:eh.. eu am invatat sa ma duc direct la "sursa" daca am nevoie de ceva. oricum nu e intotdeauna reliable informatia de pe site. probabil tu nu esti din Sibiu ca pe mine ma amuza sa ma duc sa-mi "vanez" nota. m-am obisnuit. :roll: oricum toata chestia cu site-ul e ceva foarte impersonal si rece; nu face altceva decat sa limiteze interactiunea (infima sau chiar inexistenta uneori) intre studenti si profi. whatev.. om vedea.

tare..da trebuie sa incep sa practic si eu asta :)) ba da sunt din Sibiu :) am o intrebare, in legatura cu restantele; daca de ex sunt in anul II si mai am restante de pe anul I, dar nu leam dat niciodata, trebuiesc platite? sau numai daca le re-sustin acum? hm? poti sa ma lamuresti? ms
butterfly
Newie
Newie

Mesaj noude smellycat » 03 Iun 2008 10:13

habar n-am.. sunt in anul I, n-am avut restante pana acum. dar tind sa cred ca trebuie sa platesti. a trecut ceva vreme de atunci. nu sunt sigura.. intreaba colegi sau profi.
smellycat
Newie
Newie

Mesaj noude isabela » 01 Aug 2008 10:49

Pentru restante trebuie sa scrii o cerere de re-examinare pe care o duci in decanat pentru a fi semnata si apoi mergi la biroul administrativ sa platesti.Restantele din anii anteriori se platesc chiar daca nu au fost sustinute.
isabela

Următorul

Înapoi la Facultatea de Litere şi Arte