ULBS: Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu
Despre ULBS
.: Istoria ULBS, istoria învăţământului superior sibian.
Admitere
  .: Admitere, studii postuniversitare şi doctorate în cadrul ULBS.
Facultăţi

Cercetare

Studenţi

Bibliotecă

Universitate
  .: Informaţii despre conducerea şi departamentele Universităţii.
Despre Sibiu

Română English Deutsch Francais Contul Meu
Caută

Intrebare de "proaspat admisa"

Forum de discuţii pentru Facultatea de Litere şi Arte.

Intrebare de "proaspat admisa"

Mesaj noude monik » 31 Iul 2009 16:22

Buna, sunt proaspat admisa la Litere si as dori daca se poate, cateva informatii necesare despre programul primului an, in calitate de student bineinteles. Mai precis:-cum se desfasoara orele de curs;-daca trebuie sa fim prezenti la deschiderea anului pe 01 Octombrie, si cand ni se va da orarul? As fi recunoscatoare daca imi puteti da cat mai multe detalii. Multumesc mult.
monik

Re: Intrebare de "proaspat admisa"

Mesaj noude monik » 07 Aug 2009 13:12

M-am uitat peste programul de licenta de la Limba si literatura romana si am descoperit foarte multe opere literare care dupa parerea mea trebuiesc citite, intrebarea mea este: daca le voi citi de pe-acum,imi vor ajuta sau voi descoperi ca nu trebuie sa le citesc chiar pe toate, pt ca sunt foarte multe.........sau trebuie?Cred ca totusi e bine daca incep de acum, de aceea as vrea,daca se poate, sa aflu cat de mult e de invatat in timpul anului, si cat de incarcat e programul.
monik

Mesaj noude just_madytza » 08 Aug 2009 14:06

buna monik, vroiam sa te intreb unde ai gasit programul cu operele ce vor fi? eu sunt la engleza-romana, ma poti ajuta cu vreo informatie? ms frumos!
just_madytza

Mesaj noude monik » 09 Aug 2009 13:05

Programul de licenta la Engleza, care s-a dat pe 2008, la perioada de studiu de 3 ani, il gasesti pe: http://www.ulbsibiu.ro/ro/facultati/lit ... a_3ani.pdf
Sper sa-ti fie de folos.
monik

Mesaj noude just_madytza » 12 Aug 2009 12:55

multumesc!
just_madytza

Mesaj noude monik » 19 Aug 2009 11:41

Am sperat ca cineva imi va raspunde intrebarilor anterioare, si v-as ruga daca se poate sa-mi dati cateva raspunsuri ajutatoare.
[-o<
monik

Înapoi la Facultatea de Litere şi Arte