RO | EN MyAccount
Caută

Sponsori ai Direcției Comunicaţii și Marketing

Bitdefender

BitDefender este unul dintre partenerii tradiţionali ai Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu, colaborand de mai mult de 6 ani. Profesorii si studentii Unversitatii care utilizeaza serviciile de mail ale acesteia beneficiază de protecţie din partea BitDefender

BitDefender este producătorul român care oferă soluţii de securitate recunoscute la nivel internaţional, capabile să satisfacă cerinţele legate de mediul informatic contemporan. Cu o echipă de peste 200 de specialişti, BitDefender este recunoscut în prezent ca lider al industriei de software antivirus in România. Fiind una dintre mărcile româneşti binecunoscute în afara graniţelor ţării, BitDefender protejează eficient în acest moment peste 41 de milioane de utilizatori individuali şi companiii din peste 180 de tări. Soluţiile BitDefender, care au dovedit că pot face cu succes pieţelor internaţionale, sunt traduse în acest moment în peste 20 de limbi.

Pentru a fi cel mai vândut produs IT românesc din lume trebuie să fii prezent pe piaţa internatională şi să reuşeşti să te menţii în top alături de cei mai buni competitori ai tăi. Ceea ce nu este uşor deloc, în condiţiile în care te confrunţi cu o concurenţă acerbă la nivel mondial şi dat fiind faptul că piaţa antivirus este una foarte dinamică! BitDefender şi-a facut simţită prezenţa la nivel internaţional înca din anul 2003, prin deschiderea unor filiale proprii în Germania, Spania, SUA precum şi a unor puncte de lucru în Canada şi Marea Britanie. Planurile de extindere ale companiei la nivel mondial continuă, BitDefender îşi dezvoltă prezenţa în Australia prin parteneriate strategice, iar în decursul ultimului an piaţa Statelor Unite ale Americii a reprezentat un punct cheie în planul de dezvoltare, urmând o extindere în continentul asiatic.

Adobe

Adobe Adobe Systems revoluţionează modul în care lumea primeşte ideile şi informaţia – oricând, oriunde, şi prin orice suport. Prin colaborarea noastra cu Universitatea din Sibiu Adobe Systems pune la dispozitie unelte de top pentru dezvoltarea de site-uri web. Adobe Creative Suite 3 Web Standard este pachetul de bază de unelte pentru web designeri şi creatori web. Acesta oferă toate versiunile noi ale instrumentelor fundamentale pentru crearea şi administrarea site-urilor web interactive, a aplicaţiilor şi a conţinutului pentru dispozitivele mobile.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.adobe.com/ro şi www.myadobe.ro.

Yan Studios

Yan Studios

 

 

Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.yan-studios.com.

Public Expert

Public ExpertPublic Expert este prima agenție de publicitate, care garantează prezența publicului on și offline, asigură calitatea aparițiilor publice ale instituțiilor, direcțiilor și agențiilor statului, asigură consultanță și asistență în gestionarea evenimentelor cu impact social semnificativ și analizează, monitorizează și dezvoltă strategii de imagine publică.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.publicexpert.ro.

 

 Informaţii de Contact

Adresa: Bd-ul. Victoriei, Nr.10, Sibiu, 550024, România
Tel: +40-(269) 21.77.79, int. 143 / 147 / 131
Fax: +40-(269) 21.04.92
E-mail: ccom@ulbsibiu.ro

Biroul de Marketing:

marketing@ulbsibiu.ro
Suport: support@ulbsibiu.ro
Abuzuri: abuse@ulbsibiu.ro
Webmaster: webmaster@ulbsibiu.ro
Web: http://ccom.ulbsibiu.ro

Webmail | G Suite for Education | UMS | Eduroam | Reţea Internă
Informaţii de Contact | Suport Tehnic LinkedIn - Absolventi ULBS Facebook Twitter YouTube Channel     
Copyright © 1998-2018 Direcția Comunicaţii şi Marketing a ULBS | Termeni de Utilizare