RO | EN MyAccount
Caută

lădirea Rectoratului Univeristăţii „Lucian Blaga” din Sibiu se găseşte pe Bulevardul Victoriei la Nr. 10, în imediata apropiere a Casei Armatei şi Palatului de Justiţie. Rectoratul este o clădire datând din secolul al XIX-lea şi este zugravită în bej.

În spatele clădirii Rectoratului se află Direcţia General Administrativă, care găzduieşte printre altele Serviciul Social, Biroul Acte Studii, Casieria şi Direcția Comunicaţii şi Marketing.

Departamentul de Studii Doctorale se află în perimetrul clădirilor Rectoratului, accesul făcându-se pe latura din dreapta a clădirii din faţă, la parter, pe aceaşi latură se poate ajunge şi la Departametul de Relaţii Internaţionale.

Cu automobilul

De pe DN1, dinspre Bucureşti se urmăreşte Bulevardul Vasile Milea până la sensul giratoriu de lângă Hotel Ramada, la sensul giratoriu, urmați a 3-a ieșire spre Strada Emil Cioran, mergeți 350 m, continuați pe Strada Zaharia Boiu drept înainte 99 m, virați la dreapta pe Strada Justiției, la 140 m virați dreapta pe Bulevardul Victoriei, destinația este la 170 m pe partea stângă. Vizualizați hartă.

De pe DN1, din direcţia Sebeş - Alba mergeți pe şoseaua Alba Iulia până la 100m după intersecţia cu „Ieșire Pompieri” când faceți dreapta pe Strada Poet Vasile Cârlova, rămâneți 43m pe partea stângă pentru a nu părăsi Strada Poet Vasile Cârlova. La sensul giratoriu, urmați a 3-a ieșire spre Strada Transilvaniei, după 500m virați la stânga pe Bulevardul Victoriei. Destinația este pe partea stângă, la 350 m. Vizualizați hartă.

Cu trenul

Din Gara Mare se pot lua autobuzele nr. 5 ori nr. 17 din stația „Gară” până la staţia „Andrei Șaguna” de lângă Hotel Continental Forum, vă întoarceți 50 m spre pasajul pietonal, folosiți pasajul ca să ajungeți pe Bulevardul Victoriei, continuați pe Bulevardul Victoriei 230 m, pe partea dreaptă clădirile Rectoratului. Vizualizați hartă.

În gară se mai află şi o staţie de taxiuri de unde puteţi beneficia de serviciile oferite de acestea.

Cu avionul

La ieşirea din aeroport o luaţi în dreapta şi în imediata apropiere se afla staţia autobuzului Nr. 11 care vă duce în staţia „Casa Armatei” de pe Bulevardul Victoriei. După ce coborâţi, în faţă, se află Casa Armatei, mergeți 100m la dreapta, iar tot pe partea dreaptă la nr. 10 se găseşte Rectoratul.Alte informaţii

Informaţii de contactUniversitate
Webmail | G Suite for Education | UMS | Eduroam | Reţea Internă
Informaţii de Contact | Suport Tehnic LinkedIn - Absolventi ULBS Facebook Twitter YouTube Channel     
Copyright © 1998-2018 Direcția Comunicaţii şi Marketing a ULBS | Termeni de Utilizare