RO | EN MyAccount
Caută
Persoană de contact Savescu Roxana 0723499592 roxana.savescu@ulbsibiu.ro
Tipăreşte ştirea RSS Feed

NOAPTEA CERCETĂTORILOR 2018
  11 Septembrie 2018
   Facultatile ULBS, Cercul Militar, Muzeul Astra, ora 13:30

În data de 28 septembrie 2018, între orele 16.00-23.00,  Sibiul va fi chemat să răspundă  pentru a cincea oară invitației de a descoperi facinanta lume a științei, în cadrul proiectului NOAPTEA CERCETĂTORILOR 2018.

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu va da startul unui adevărat maraton al cercetării în cadrul unui program complex, care va include experimente, expoziții, concursuri, spectacole cu roboți și multe alte surprize științifice. Toate acestea vor avea loc în cele nouă facultăți ale universității, la Cercul Militar Sibiu și în Muzeul Astra.

Evenimentele sunt adresate publicului sibian de toate vârstele, dar în special tinerilor, cărora li se propune o altă viziune asupra vieții universitare și a carierei de cercetător.  Prin cel mai așteptat eveniment științific al toamnei Sibiul se alătură celor peste 300 de centre științifice din întreaga Europă pentru a celebra știința în cele mai originale modalități.

Comunitatea sibiană este invitată să se alăture comunității academice pentru a primi în aplauze rezultatele cercetătorilor, iar cei mai tineri dintre aceștia vor fi premiați în cadrul concursului ”Sibiul cercetătorilor - ştiinţă, tehnologie şi cultură” care în acest an se desfășoară cu trei secțiuni: “Sibiul cercetătorilor”, “Sibiul viitorului - concurs de eseuri” și “Sibiul viitorului - concurs de desene”.

Totul despre NOAPTEA CERCETĂTORILOR 2018 și despre edițiile anterioare a puteți afla accesând http://cercetare.ulbsibiu.ro/nc.html/.

Media:

Documente / Legături:


Webmail | G Suite for Education | UMS | Eduroam | Reţea Internă
Informaţii de Contact | Suport Tehnic LinkedIn - Absolventi ULBS Facebook Twitter YouTube Channel     
Copyright © 1998-2018 Direcția Comunicaţii şi Marketing a ULBS | Termeni de Utilizare