RO | EN MyAccount
Caută
Persoană de contact Hunyadi Daniel +40-(726) 747346 daniel.hunyadi@ulbsibiu.ro
Tipăreşte ştirea RSS Feed

Windows Azure CodeCamp at Sibiu
 
  

Ca și anul trecut, CodeCamp Romania ajunge din nou în Sibiu cu un eveniment dedicat studenților. Dacă anul trecut am povestit despre NoSQL, în acest an ne-am hotărât să discutăm despre Microsoft Azure (fostul Windows Azure).

Ne propun ca pentru 4-5 ore să descoperim lumea din nori din perpectiva Microsoft, să descoperim ce putem face pe Azure și în special cum. Accentul o să fie pus în special pe CUM, fiecare participand având ocazia să scrie cod și să vadă cât de usor este să scrii o aplicație pentru Azure.

Evenimentul este în totalitate gratuit și nu implică nici un fel de obligație din partea celor care participă. Pentru a putea rezolva laboratoarele, o să aveți nevoie de  un laptop pe care să aveți instalat Visual Studio 2013 și ultima versiune de SDK de Azure. Ideal este să aveți și o subscripție de Azure, dar dacă nu aveți nu este nici un fel de problemă (putând rezolva doar partea din laborator care nu implică deploy în Microsoft Azure).

Cui îi este dedicat acest eveniment? Tuturor studenților și dezvoltatoriilor care doresc să descopere și să învețe cum se scrie o aplicație pentru Microsoft Azure.

Ce topice o să fie abordate? Din cauza că timpul este limitat o să ne axăm doar pe cele mai importante, precum storage, comunicare, tipuri de host-ing și site-uri web pe cloud.

Inscrierile se fac online la adresa http://www.eventbrite.com/e/windows-azure-codecamp-at-sibiu-dedicated-to-students-developers-tickets-11078555257

Ne vedem Sâmbătă, 12 Aprilie 2014 la Facultatea de Știnte din Sibiu (sala A18).

Media:

Documente / Legături:


Webmail | G Suite for Education | UMS | Eduroam | Reţea Internă
Informaţii de Contact | Suport Tehnic LinkedIn - Absolventi ULBS Facebook Twitter YouTube Channel     
Copyright © 1998-2018 Direcția Comunicaţii şi Marketing a ULBS | Termeni de Utilizare