RO | EN MyAccount
Caută
Persoană de contact
Tipăreşte ştirea RSS Feed

Toamna Studențească
  30 Septembrie 2014
   Piața Mare, ora 18:00

Sibiul universitar este o certitudine a cetății! Nu numai atât, mediul academic trebuie să sprijine acest oraș istoric în planificarea viitorului său. Ne asumăm acest rol ca o majoră responsabilitate economică, științifică, socială și culturală.

În spiritul identității burgului, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” au plăcerea de a vă invita la deschiderea noului an universitar în data de 30 Septembrie 2014, ora 18:00 în Piața Mare.

Studenții și cadrele didactice de la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu și Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” vor sărbători împreună începutul unui nou an universitar.

La ora 18:00 se va desfășura ceremonia de deschidere, la care vor lua cuvântul rectorii celor două instituții de învățământ sibiene, reprezentanți ai autorităților locale și reprezentanți ai studenților.

De la ora 19:30, formația Zdob și Zdub va urca pe scenă pentru a oferi studenților un concert de început de an.

Pe 1 octombrie va avea loc la Sala Thalia o gală de premiere a  elevilor și studenților cu rezultate deosebite, urmată de un concert oferit de grupul Brio Sonores. 

Evenimentele prilejuite de deschiderea anului universitar continuă pe 2 octombrie, când, în holul Facultății de Inginerie, va avea loc un târg de ofertă educațională. Seara, de la ora 19:00, compania de dans Microbis din Sibiu va prezenta în premieră spectacolul Damnatul.

Pentru cei care nu vor putea ajunge în Piața Mare, ceremonia de deschidere va fi transmisă live pe http://new.livestream.com/accounts/3312258/events/3406915 

Documente / Legături:


Webmail | G Suite for Education | UMS | Eduroam | Reţea Internă
Informaţii de Contact | Hartă Site | Suport Tehnic LinkedIn - Absolventi ULBS Facebook Twitter YouTube Channel     
Copyright © 1998-2018 Direcția Comunicaţii şi Marketing a ULBS | Termeni de Utilizare