RO | EN MyAccount
Caută
Persoană de contact Teodor Boanta teodor.boanta@ulbsibiu.ro
Tipăreşte ştirea RSS Feed

Colocviul Internațional „Emil Cioran”
  12 Mai 2016
   Centrul de Reuniune Academică, ora 10:00

Cea de a 21-a ediție a Colocviului Internațional „Emil Cioran” se va desfășura, în acest an, în perioada 12-14 mai, la Sibiu și Rășinari. Festivitățile dedicate marelui filozof și scriitor vor debuta în 12 mai,                                                                       ora 10:00, cu un atelier de traducere, în sala 36 din cadrul Facultății de Litere și Arte. Deschiderea oficială a colocviului va avea loc în data de 13 mai, ora 09:00, la Centrul de Reuniune Academică al ULBS, din strada Banatului, nr. 6. Conferința inaugurală va fi susținută de către celebrul profesor universitar și scriitor Jacques Le Rider, director de studii doctorale la „École pratique des hautes études” din Paris. Ediția din 2016 va avea ca temă centrală La Solitude (Singurătatea), iar la manifestări vor participa invitați din mai multe centre universitare din România, dar și din Franța, Spania, Italia, Statele Unite, Polonia și Tunisia.

Organizatori: Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Litere şi Arte, Departamentul de Studii Romanice, Colectivul de Studii Franceze şi Francofone, Lectoratul Francez în colaborare cu Consiliul Local din Sibiu și Primăria din Răşinari.

Actiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu. Eveniment organizat în cadrul proiectului cultural Sibiu-Capitală Universitară Europeană, ediția a 2-a.

Persoană de contact: coordonator colocviu lector dr. Mihaela-Genţiana Stănişor (email: mihaela_g_enache@yahoo.com; tel.: 0726 351181)

Documente / Legături:


Webmail | G Suite for Education | UMS | Eduroam | Reţea Internă
Informaţii de Contact | Hartă Site | Suport Tehnic LinkedIn - Absolventi ULBS Facebook Twitter YouTube Channel     
Copyright © 1998-2018 Direcția Comunicaţii şi Marketing a ULBS | Termeni de Utilizare