RO | EN MyAccount
Caută
Persoană de contact Prodecan prof.univ. dr. Ioana-Narcisa Crețu (269) 21.60.68 ioana.cretu@ulbsibiu.ro
Tipăreşte ştirea RSS Feed

Lansare DVD: „Mesaje din județul Târnava Mare”
   11 Ianuarie 2016

Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane în colaborare cu specialistul de film Günter Czernetzky îi invită  pe cei interesați joi, 14 ianuarie 2016, ora 18,00, la Librăria Humanitas, la lansarea DVD-ului Mesaje din județul Târnava Mare. Producția cuprinde 22 de “mesaje” filmate de studenții facultății în localitățile din zona Târnavelor printre care Mălâncrav, Archita, Saschiz, Seleuș, Albești, Valchid, Daneș, Criș, Prod ș.a. Materialele au fost realizate în cadrul workshop-ului de film „Mesaje”, care a cuprins și tabăra de vară de la  Mălâncrav în care studenții au învățat să filmeze și să editeze materialul obținut.

Concepția și producția îi aparțin specialistului de film Günter Czernetzky, iar coordonatoarea proiectului este prof. univ. dr. Ioana Narcisa Crețu, prodecanul Facultății de Științe Socio-Umane. Mesaje este cel de-al șaptelea proiect de cercetare audiovizuală al facultății care a vizat portretizarea satelor transilvănene, fiecare DVD realizat luând parte la competiția internațională CIVIS Media Prize, ce premiază anual la Berlin producțiile media pe tema integrării şi diversității culturale.

Proiectul este finanţat de Departamentul Guvernamental pentru Cultură și Media din Germania prin Institutul de Cultură și Istorie Germană din Sud-estul Europei IKGS e.V. din cadrul Universității din München în colaborare cu ULBS, Facultatea de Știinte Socio-Umane, Asociaţia MARTINUS-Centru Media de Cercetare a Istoriei Orale din Transilvania și Ministerul Bavarez al Muncii, Ordinii Sociale, Familiei și Femeilor din Germania prin HDO München.

Cei care doresc să vadă proiecția de filme „Mesaje din județul Târnava Mare”, dar și să discute cu participanții la proiect sunt așteptați joi, 14 ianuarie, ora 18, la librăria Humanitas.

Documente / Legături:


Webmail | G Suite for Education | UMS | Eduroam | Reţea Internă
Informaţii de Contact | Hartă Site | Suport Tehnic LinkedIn - Absolventi ULBS Facebook Twitter YouTube Channel     
Copyright © 1998-2018 Direcția Comunicaţii şi Marketing a ULBS | Termeni de Utilizare