RO | EN MyAccount
Caută
Persoană de contact
Tipăreşte ştirea RSS Feed

Prezentarea programelor de cercetare ale Fundației Alexander von Humboldt
   18 Februarie 2016

Vă invităm la prezentarea programelor de cercetare ale Fundației Alexander von Humboldt.

Data: 26 februarie 2016, ora 14

Locul de desfășurare: Aula Facultății de Drept, Calea Dumbrăvii nr. 34

Fundația Alexander von Humboldt promovează cooperarea științifică între cercetători străini și germani la nivel de excelență. Fundația acordă prin compețitie în fiecare an peste 700 de burse de cercetare și premii. De-a lungul timpului, Fundația Alexander von Humboldt a sprijinit cercetători din peste 140 de țări, creând o rețea de oameni de știință ce cuprinde la ora actuală peste 26.000 de cercetători, printre aceștia 52 de laureați ai premiului Nobel. Realizări individuale excelente sunt singura condiție pentru a deveni membru al familiei Humboldt. Nu există cote de țară, nici cote pentru discipline. După prima finanțare a unui stagiu de cercetare, programele pentru alumni sprijină în mod flexibil cariera și dezvoltarea humboldtienilor și cooperarea după principiul “odată humboldtian, pentru totdeauna humboldtian”. Prin aceasta, Fundația dorește nu numai să creeze o rețea științifică, să întărească legăturile foștilor bursieri cu Germania, ci să întărească și relațiile dintre cele două culturi.

Prezentarea se adresează cadrelor didactice si de cercetare aflate în diferite etape ale parcursului profesional -  de la profesori/cercetători cu experiență la doctoranzi aflați în ultimii ani de pregătire a tezei de doctorat. Competiția este deschisă pe parcursul întregului an, nu există termene de depunere a candidaturilor. Cunoașterea limbii germane NU este o condiție decât în măsura în care limba germană este necesară pentru desfășurarea proiectului de cercetare ales (de pildă în cadrul științelor umaniste). 

Informații detaliate cu privire la programele de burse puteți găsi pe site-ul Fundației (http://www.humboldt-foundation.de) sau puteți solicita prin poștă electronică, scriind la adresa info@avh.de.


Webmail | G Suite for Education | UMS | Eduroam | Reţea Internă
Informaţii de Contact | Hartă Site | Suport Tehnic LinkedIn - Absolventi ULBS Facebook Twitter YouTube Channel     
Copyright © 1998-2018 Direcția Comunicaţii şi Marketing a ULBS | Termeni de Utilizare