Persoană de contact Puiulet Luminita-Dana 0731909288 luminita.puiulet@ulbsibiu.ro


Invitație premieră: spectacolul Culorile muzicii
   11 Martie 2014

Spectacolul ”Culorile muzicii” este realizat după unul din textele propuse de Festival International de Poznan din Polonia pentru ediția 2014, textul Abribus. Selectat dintre cele 50 de texte impuse de festival, textul este scris de Laurent van Wetter și a fost propunerea Departamentului de Artă Teatrală pentru înscrierea la Festivalul Școlilor de Teatru de la Poznan. 

Proiectul « Abribus » a pornit de la propunerea Institutului Cultural Francez de a aplica la Festivalul Şcolilor de Teatru de la Poznan, din Polonia, care va avea loc în luna iunie 2014. În acest sens Conducerea Departamentului de Artă a propus ca la festival să particpe studenţii masteranzi, împreună cu cadrele didactice Veronica şi Cătălin Pătru – regia spectacolului, Diana Nechit- traducere text, Luminiţa Puiuleţ – manager proiect, Radu Nechit - video.

Din distribuția spectacolului fac parte Claudiu Fălămaş, Paul Bondane, Ioan Savu, Alexandru Udrea, Fabiola Petri, Iulia Popa, Oana Marin. 

”Trăim într-o lume plină de egoiști. Tuturor li se rupe de ceilalți. E fiecare pentru el, și după mine potopul. Înotăm într-un ocean al indiferenței. Cu toții paranoici. Asta e lumea în care trăim. Dar trebuie să-ți păstezi capul pe umeri dacă nu te rătăcești. Un om care se rătăcește astăzi e ca și pierdut. Oamenii nu-l mai văd. Și aleargă, aleargă și el e acolo, în mijlocul lor.

Putem să mai spunem că existăm în cazul acesta? Cu siguranță nu. Îndurăm în cel mai bun caz”, lect. univ. dr. Veronica Pătru.

Documente / Legături::: Universitatea "Lucian Blaga"
:: Bd. Victoriei 10, Sibiu, România
:: Tel: +40-(269) 21.60.62 | Fax: +40-(269) 21.78.87 | E-mail: rectorat@ulbsibiu.ro | Website: www.ulbsibiu.ro
:: Copyright © 1998-2018Direcția Comunicaţii şi Marketing