RO | EN MyAccount
Caută
Persoană de contact Claudia Lup marketing@ulbsibiu.ro
Tipăreşte ştirea RSS Feed

Școala de vară: Alege-ți cariera SMART
   28 Februarie 2014

Şcoala de vară: Alege-ţi cariera SMART

 

Vrei să descoperi viitoarea ta profesie?

Vino la Sibiu în perioada 14-20 iulie și participă împreună cu profesorii și studenții ULBS la workshop-urile care te vor ajuta să te dezvolți personal și să îți alegi profesia potrivită!

Școala de vară organizată de Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu te așteaptă să iei parte la 7 zile de workshop-uri menite să te ajute să descoperi oportunitățile oferite de cele peste 75 de specializări ale universității. Iar pentru ca experiența ta de student pentru o săptămână să fie completă, îți punem la dispoziție căminele și cantina universității și peste 30 de studenți care să te inițieze în spiritul studențesc sibian.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de această experiență?

Condițiile obligatorii: să fii disponibil în perioada 14-20 iulie și să ai media generală a celor trei ani de liceu absolviți până în prezent minimum 8.00

Descarcă Programul Școlii de vară, atașat mai jos și studiază lista de activități propusă! Dacă oferta noastră îți surâde și crezi că la finalul săptămânii petrecute alături de noi vei avea o idee mai clară asupra profesiei pe care vrei s-o urmezi, consultă-te cu părinții și asigură-te că ai susținerea lor pentru a participa la Școala de vară.

Este important să citești cu atenție, alături de părinți, Regulamentul Școlii de vară. Nu-ți impunem reguli drastice, vrem doar să-ți asigurăm o experiență plăcută, alături de alți 150 de tineri care vor urma aceleași norme de conduită.

Ai hotărât că Școala de vară “Alege-ți cariera SMART” este locul ideal pentru tine? Trebuie să urmezi câțiva pași simpli pentru a te înscrie. Pentru început, descarcă formularele de înscriere și citește-le cu atenție.

Formularele includ: fișa de înscriere (datele tale personale, așteptările tale de la Școala de vară); acordul scris al unuia dintre părinți sau tutori legali; o scrisoare de recomandare din parte dirigintei/dirigintelui tău și fișa medicală (detalii despre istoricul tău medical și recomandări din partea părinților).

Cel mai important document pe care așteptăm cu nerăbdare să-l citim este eseul tău. Spune-ne în 200-400 de cuvinte de ce vrei să participi la Școala de vară!

Îți oferim trei modalități de înscriere- prin completarea formularului online, prin completarea și transmiterea documentelor pe adresa de mail scoaladevara@ulbsibiu.ro sau ne poți transmite formularele completate prin poștă (data poștei max. 30 aprilie), la adresa:

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Direcţia Comunicaţii şi Marketing,
Sibiu, Bulevardul Victoriei, Nr. 10, 550024,
cu menţiunea Şcoala de vară „Alege-ţi cariera SMART”

Perioada de înscriere: 3 martie - 5 mai 2014
Perioada de selecţie:
 5 - 9 mai 2014
Afișarea listei participanților:
 9 mai 2014
Achitarea taxei de participare (prima tranșă în sumă de 200 lei): 
9 - 23 mai 2014
Redistribuirea locurilor:
 23 - 30 mai 2014
Afișarea listei finale:
 30 mai 2014
Achitarea taxei de participare (suma integrală de 390 lei / a doua tranșă în sumă de 190 lei): 
30 mai - 14 iunie 2014

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, scrie-ne la adresa scoaladevara@ulbsibiu.ro!

Te așteptăm!

Documente / Legături:


Webmail | G Suite for Education | UMS | Eduroam | Reţea Internă
Informaţii de Contact | Hartă Site | Suport Tehnic LinkedIn - Absolventi ULBS Facebook Twitter YouTube Channel     
Copyright © 1998-2018 Direcția Comunicaţii şi Marketing a ULBS | Termeni de Utilizare