RO | EN MyAccount
Caută
Persoană de contact Daliana Dragutescu relatii.publice@ulbsibiu.ro
Tipăreşte ştirea RSS Feed

Facultatea de ȘAIAPM
   06 Noiembrie 2014

Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului din cadrul  Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu a fost partener, alături de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Organizația Națională Interprofesională Vitivinicolă, Oficiul Național al Viei și Produselor Vitivinicole, Asociaţia Degustătorilor Autorizaţi din România, Autoritatea Naţională pentru Turism și Primăria Municipiului Bucureşti, la Salonul Naţional de Vinuri al României - VINTEST Bucureşti, ediţia a IV- a, care a avut loc în perioada 24-25 octombrie 2014 la Sala Palatului.

Evenimentul s-a bucurat de un real success, asigurând un schimb de experienţă util pentru specialiştii din producţie, învăţământ şi cercetare din agricultură şi industria alimentară. Au avut loc degustări de vinuri ale producătorilor din ţară, lansări de carte, prezentări ale ultimelor noutăţi din domeniu și schimburi de bune practici.

În perioada 29 octombrie-2 noiembrie 2014, Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului a fost partener pentru al treilea an consecutiv la "Târgul Internaţional pentru Industria Alimentară - INDAGRA FOOD", ce a avut loc la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti.

La evenimentul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României, Patronatul Român din Industria de Morărit, Panificaţie şi Produse Făinoase, Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România, Asociaţia Operatorilor din Agricultura Ecologică și Asociația de Standardizare din România, Facultatea de ȘAIAPM a participat cu un stand de prezentare a Universităţii ”Lucian Blaga” din Sibiu și a programelor de studiu și de cercetare. Cadrele didactice ale facultății au susținut prezentări științifice pe tema ”Alimentele viitorului- imaginație și design”.

Documente / Legături:


Webmail | G Suite for Education | UMS | Eduroam | Reţea Internă
Informaţii de Contact | Hartă Site | Suport Tehnic LinkedIn - Absolventi ULBS Facebook Twitter YouTube Channel     
Copyright © 1998-2018 Direcția Comunicaţii şi Marketing a ULBS | Termeni de Utilizare