RO | EN MyAccount
Caută
Persoană de contact Vlad Branga 0744812056
Tipăreşte ştirea RSS Feed

ESN TEAM – campionat sportiv al studenților Erasmus
   06 Februarie 2015

ESN TEAM este cel mai recent proiect al Erasmus Student Network (ESN) și are ca organizatori principali echipa ESN a Italiei și cea a Poloniei. Proiectul presupune participarea studenților Erasmus+  și a voluntarilor ESN din 12 țări la o competiție de baschet, fotbal și volei. Competiția se desfășoară la nivel local, național, iar apoi internațional, urmând ca în luna martie fiecare țară să fie reprezentată de către echipa câștigătoare a fiecărui sport în Cracovia, Polonia.

Proiectul își propune să promoveze sportul în rândul tinerillor și apare într-un moment ideal, avand în vedere că programul Erasmus+, lansat la 1 ianuarie 2014, aduce o nouă ramură internațională și anume mobilitățile de tip sportiv. 

În perioada 6-8 februarie la Sibiu va avea loc etapa națională a României în cadrul căreia echipe de baschet și fotbal din 6 orașe vor concura pentru a decide cine va merge mai departe în Cracovia (București, Craiova, Timișoara, Galați, Cluj și Sibiu).

Campionatul se va desfășura la sala Transilvania sâmbătă, 07.02 între orele 13:00 – 16:00 – fotbal, iar duminică, 08.02, între orele 10:00-12:00 –baschet și între 12:00-:15:00 fotbal. Premierea va avea loc începând cu ora 15:00 la sala Transilvania.

ERASMUS STUDENT NETWORK este cea mai mare organizaie studențească cu caracter interdisciplinar din Europa, bucurându-se de susținerea Comisiei Europene.

Activitatea voluntarilor urmărește îndeplinirea obiectivelor principale: motivarea studenților din cadrul ciclului de învățământ, îmbunătățirea integrării socio-culturale a tinerilor internaționali în universitățile gazdă din România precum şi reprezentarea nevoilor și așteptărilor studenților străini la nivel local, național și internațional.

ESN România este format din 7 secțiuni oficiale (ESN Sibiu, ESN Cluj, ESN ASE, ESN Timișoara, ESN Brașov, ESN Unibuc și ESN Iași) și două secțiuni candidate (Craiova și Galați).

ESN Sibiu va fi reprezentat la competiția din weekendul 6-8 februarie de 7 jucători ai echipei de fotbal și 5 ai echipei de baschet, aceștia fiind voluntari ESN Sibiu și studenți Erasmus care studiază în cadrul Universității ”Lucian Blaga” la programele  de licență și masterat. 

Documente / Legături:


Webmail | G Suite for Education | UMS | Eduroam | Reţea Internă
Informaţii de Contact | Hartă Site | Suport Tehnic LinkedIn - Absolventi ULBS Facebook Twitter YouTube Channel     
Copyright © 1998-2018 Direcția Comunicaţii şi Marketing a ULBS | Termeni de Utilizare