RO | EN MyAccount
Caută
Persoană de contact Ivona OLARIU ivona@uiac.ro
Tipăreşte ştirea RSS Feed

Baze de articole stiintifice
   07 Iulie 2014

I.        In scopul diversificarii serviciilor de informare si documentare oferite membrilor consortiului, va rugam sa consultati pagina de web a Asociatiei

www.anelisplus.ro

unde, la Rubrica ANUNTURI,  veti gasi informatii referitoare la doua initiative dezvoltate in colaborare cu Elsevier , in vederea cresterii numarului de reviste romanesti indexate in SCOPUS si a publicarii de carti ale autorilor romani inpreuna cu Elsevier. Va rugam sa transmiteti informatia la nivelul utilizatorilor finali din institutia dumneavoastra, iar cei interesati sa urmeze pasii precizati in anunturi.

II.        Au fost configurate toate resursele abonate pentru a putea fi accesate si prin acces mobil

http://ux4ll8xu6v.search.serialssolutions.com/

Asa cum stiti, pentru aceasta trebuie sa intrati pe http://www.anelisplus.ro/?page_id=64 unde aveti disponibile doua posibilitati de acces, unul pentru bazele EBSCO si unul pentru toate celelalte. Cum este precizat si pe site, utilizatorii din institutiile care au abonat si Ebsco si alte baze vor avea doua conturi.

Listele cu utilizatorii transmise de dumneavoastra (atat forma generala a emailurilor institutionale, cat si cele de yahoo,google samd ) au fost
transmise, de catre colegii de la RoEduNet, catre reprezentantii editurilor, pentru a  va putea fi validat contul.  Prin urmare, invitati utilizatorii (care inca nu au) sa isi faca cont, iar pe baza informatiilor pe care editurile le detin deja, acesta le va fi validat. Imediat dupa aceea, resursele abonate de fiecare institutie le vor fi disponibile si prin acces mobil.

Pentru alte probleme referitoare la emailurile eligibile, va rog sa va adresati reprezentantilor RoEduNet

Valeriu Vraciu valeriu@roedu.net
Paul Gasner paul@roedu.net
Octavian Rusu octavian@roedu.net

Va multumim pentru colaborare si va rugam sa transmiteti aceste informatii catre toti cei interesati, pentru o utilizare cat mai ampla a resurselor electronice abonate, cat si pentru a beneficia de celelalte facilitati pe care consortiul a inceput sa le ofere.

Documente / Legături:


Webmail | G Suite for Education | UMS | Eduroam | Reţea Internă
Informaţii de Contact | Hartă Site | Suport Tehnic LinkedIn - Absolventi ULBS Facebook Twitter YouTube Channel     
Copyright © 1998-2018 Direcția Comunicaţii şi Marketing a ULBS | Termeni de Utilizare