RO | EN MyAccount
Caută
Persoană de contact Teodor Boanta teodor.boanta@ulbsibiu.ro
Tipăreşte ştirea RSS Feed

Student Smart Cup 2015 a ajuns la final
   16 Decembrie 2015

Competiția Student Smart Cup 2015 a ajuns la final

 Student Smart Cup 2015 și-a desemnat studenții câștigători la cele două categorii de concurs – fotbal și tenis de masă, în cadrul festivității de premiere desfășurate în weekend-ul 12-13 decembrie, la Sala Transilvania din Sibiu.

Campionatul de fotbal a început vineri, la terenul „Hermannstadt Arena”, cu meciurile din semigrupe ale celor 8 echipe înscrise. Fiecare echipă a reprezentat câte o facultate din cadrul Universității „Lucian Blaga” însă, datorită nunărului mare de cereri, facultățile de Științe și Inginerie au fost reprezentate de câte două echipe. Meciurile de triere au continuat sâmbătă, iar duminică, în ultima zi de concurs, au avut loc semifinalele și finalele, la Sala Transilvania. Astfel, câștigătorii categoriei de fotbal și premiile obținute sunt:

Cel mai bun portar - Cojenel Florin – abonament Star Sport + pachet Spa Aria

Golgeter - Dumitra Răzvan (22 goluri) – 100 ron + abonament Star Sport + pachet Spa Aria

Locul 1 - Științe (echipa 1) – 700 ron
Locul 2 - Științe (echipa 2) – 500 ron
Locul 3 - Științe Economice – 300 ron

Categoria de tenis de masă s-a desfășurat la centrul Aria Sport, timp de o zi întreagă, iar câștigătorii sunt: locul I – Groza Alexandu (Facultatea de Inginerie), locul II – Dragomir Paul (Facultatea de Științe), locul III – Purdea Bogdan (Facultatea de Inginerie). Fiecare dintre ei a primit un premiu constând în 250, 150, respectiv 100 ron + câte un abonament Star Sport, iar campionul a fost răsplătit și cu un pachet Spa Aria.

Student Smart Cup este o competiție sportivă, desfășurată anual și dedicată exclusiv studenților ULBS. În acest an, proiectul a fost realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Documente / Legături:


Webmail | G Suite for Education | UMS | Eduroam | Reţea Internă
Informaţii de Contact | Hartă Site | Suport Tehnic LinkedIn - Absolventi ULBS Facebook Twitter YouTube Channel     
Copyright © 1998-2018 Direcția Comunicaţii şi Marketing a ULBS | Termeni de Utilizare