RO | EN MyAccount
Caută
Persoană de contact Cristina Pârvu +40-(269) 44.60.77 cristina.parvu@ulbsibiu.ro
Tipăreşte ştirea RSS Feed

Conferința Națională a bibliotecarilor
   07 Septembrie 2018

Asociația Bibliotecarilor din România (ABR), împreună cu instituțiile organizatoare locale:  Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu - Biblioteca ULBS și partenerii lor, vă invită să participați la Conferința Națională anuală, care se desfășoară în perioada 12 – 14 septembrie 2018.

Conferința, ajunsă la ediţia a XXIX-a, se bucură de prezenţa remarcabilă a unor specialişti în domeniu, din ţară şi străinătate (Belgia, Cipru, Norvegia, Republica Moldova, Serbia), fiind principalul eveniment profesional dedicat bibliotecarilor şi documentariştilor din bibliotecile instituțiilor de învățământ (superior, gimnazial, primar) și fornatorilor în domeniul științei informării și documentării. La eveniment și-au anunțat prezența peste 150 de participanți.

Ediţia din 2018, care se va desfăşura sub titlul “Bibliotecile - patrimoniul cultural şi digital al viitorului”, va asigura participanţilor oportunitatea de a-şi susţine opiniile în dezbaterile care vor avea loc în cele două plenuri, în cele 12 secţiuni profesionale şi Adunarea Generală a membrilor asociaţiei.

Conferința Națională ABR, ajunsă la ediția a XXIX-a, este una itinerantă, găzduită în acest an de centrul universitar Sibiu. Ultimele ediții au avut loc la: Braşov (2017), Timişoara (2016) şi Iași (2015).

Vă aşteptăm cu drag alături de noi!

Media:

Documente / Legături:


Webmail | G Suite for Education | UMS | Eduroam | Reţea Internă
Informaţii de Contact | Suport Tehnic LinkedIn - Absolventi ULBS Facebook Twitter YouTube Channel     
Copyright © 1998-2018 Direcția Comunicaţii şi Marketing a ULBS | Termeni de Utilizare