. . .

Start-UP Hub: Laboratorul antreprenorilor



Anunțăm rezultatele Etapei a II-a – Evaluarea tehnico-financiară a planurilor de afaceri. Lista este atașată. Vă identificați pe baza numărului de înregistrate în competiție a Dosarului dvs de candidatură.

Trec în Etapa a III-a – Interviul planurile de afaceri declarate ADMISE (respectiv au peste 0 puncte la criteriile obligatorii, iar punctajul total este de minim 50 de puncte).
Nu trec în Etapa a III-a – Interviul, planurile de afaceri declarate RESPINSE (Conform Metodologiei, planurile de afaceri care obțin 0 puncte la criteriile obligatorii sau au un punctaj total mai mic de 50 de puncte sunt respinse).

Conform Metodologiei, rezultatele Etapei a IIa se pot contesta prin completarea și semnarea Formularului de contestație atașat. Termen de depunere a contestației, o zi lucrătoare de la afișarea rezultatelor, respectiv până cel târziu miercuri, 12 decembrie 2018, ora 14. Contestația se poate depune fizic la sediul proiectului sau se poate transmite pe email startup.hub@ulbsibiu.ro (scanat cu semnatură).

Succes în continuare!
Echipa Start-UP Hub


Start-UP Hub: Laboratorul antreprenorilor

Detalii

Categorii:

Antreprenoriat Proiect

Domenii:

General

Persoană contact:

Livia Ilie

Email contact:

livia.ilie@ulbsibiu.ro

Fişier 1:

105648_LISTA-REZULTATE_ETAPA-A-II-A.pdf

Fişier 2:

Formular-de-contestatie.docx

Fişier 3:

REZULTATE-CONTESTATII-ETAPA-II.pdf