Persoană de contact Mironescu Monica + 40 749 197206 monica.mironescu@ulbsibiu.ro


Studenții ȘAIAPM premiați la Ecotrophelia
   14 Iulie 2014

În perioada 26-29 iunie 2014, studenții de la profilul alimentar, Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului SAIAPM, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu au participat la faza națională a concursului european Ecotrophelia 2014, organizată la Miercurea Ciuc de către Asociația Specialiștilor de Industrie Alimentară din România A.S.I.A.R. , European Technology Platform Food for Life Romania și Universitatea Sapienția Transilvania, gazda evenimentului.

 

Competiția a avut drept scop crearea de către studenți a unui produs alimentar eco-inovator, cu potenţial comercial.

 

La prestigiosul concurs național au participat 14 echipe de la opt univeristăți din țară. Din partea ULBS au participat două echipe, echipa ”Mirabelle” formată din Andrășescu Daniela, Aleman Roxana, Bușe Denisa, studente în anul III specializarea CEPA (Controlul și Expertiza Produselor Alimentare) și echipa ”Ciocosib” formată din Șuiu Daniel, Nicu Alexandra, Lăzărescu Iulia, Frîncu Iulian, studenți în anul IV specializările CEPA și IPA (Ingineria Produselor Alimentare).

 

Ambele  echipe au fost coordonate de Șef Lucrări Dr. Ing. Mironescu Monica.

 

Ne mândrim cu faptul că produsul echipei ”Mirabelle”  - Bomboane de ciocolată cu umplutură de dulceață de corcodușe, goji și sâmburi de caise a caștigat. Premiul special ”Expergo Innovation  Award” for the best product with the best integrated sensory attributes și totodată Locul III la concursul Ecotrophelia 2014.

 

Felicitări studenților participanți!

Documente / Legături::: Universitatea "Lucian Blaga"
:: Bd. Victoriei 10, Sibiu, România
:: Tel: +40-(269) 21.60.62 | Fax: +40-(269) 21.78.87 | E-mail: rectorat@ulbsibiu.ro | Website: www.ulbsibiu.ro
:: Copyright © 1998-2018Direcția Comunicaţii şi Marketing