Persoană de contact Alina Stanțieru alinastantieru@gmail.com


Competiție Global Citizen
   12 Mai 2015

Programul Global Citizen constă în stagii de voluntariat în străinătate oferite și create de AIESEC. Un stagiu de voluntariat durează între 6-8 săptămâni, în țări precum Cehia, Slovacia, Grecia, Polonia, Brazilia, China, Pakistan, India, dar și în alte locuri ale lumii. Domeniile pe care se poate pleca sunt: Educațional, Cultură, Travel și Marketing. Taxa de înscriere în program este de 100 Euro.

Pe lângă faptul că într-un stagiu de voluntariat cazarea este asigurată de AIESEC gazdă, şi masa de cele mai multe ori, momentan se defăsoară un concurs prin care poți câștiga transportul gratuit.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe http://aiesec-sibiu.ro/aplica/stagii-de-voluntariat/, să treci de interviu, ca mai apoi să participi la competiția pentru câștigarea transportului gratuit.

Pașii competiției:

1. Te înscrii

2. Treci de interviu

3. Semnezi contractul - plătești prima tranșă de 30 Euro, după care, împreuna cu noi îți faci un cont pe platforma cu proiecte.

4. Competiția - prezentarea Romaniei într-un mod cât mai inedit (owerpoint, eseu + dansuri, costume, mâncare, etc). Va exista un juriu format dintr-un membru AIESEC, un Alumnus și un profesor, care o să decidă ce participant este cel mai bun Ambasador al Romaniei și care merită transortul gratuit (limita-250 Euro). Locul 2 și 3 vor avea, de asemenea, o surpriză.

5. Dacă persoanele câștigătoare nu își vor găsi proiect în decursul a 3 săptămâni, premiile vor merge la următoarele 3 persoane.:: Universitatea "Lucian Blaga"
:: Bd. Victoriei 10, Sibiu, România
:: Tel: +40-(269) 21.60.62 | Fax: +40-(269) 21.78.87 | E-mail: rectorat@ulbsibiu.ro | Website: www.ulbsibiu.ro
:: Copyright © 1998-2018Direcția Comunicaţii şi Marketing