Persoană de contact Ioana Mircea 0269.210512 digifact@ulbsibiu.ro


Digital Factory: Concepts, Implementations, Present and Future Challenges
   16 Iunie 2015

Proiecte de cooperare inter-institutionale SEE

Digital Factory: Concepts, Implementations, Present and Future Challenges

 A început Scoala de vara ”Digital Factory: Concepts, Implementations, Present and Future Challenges” organizată de Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu în perioada 15 - 26 iunie 2015  în parteneriat cu Buskerud and Vestfold University College (Norvegia) şi Universitat de Evora (Portugalia). La Școala de vară DigiFact participă un grup format din 20 de studenți: 5 din Portugalia, 5 din Norvegia și 10 din Romania. Cursurile vor fi sustinute de profesori ai Facultății de Inginerie si de profesori invitati de la universitățile partenere.

            Programul Școlii de vară DigiFact este diversificat și include cursuri dedicate instrumentelor de modelare, managementului lanțului de aprovizionare, e-collaboration, e-commerce, marketing digital, analiza predictivă, crearea unei companii virtuale, etc., precum și activități de socializare. Mai multe informații referitoare la Școala de vară DigiFact pot fi accesate aici: http://digifact.grants.ulbsibiu.ro/.

            În urma participării la activitățile Școlii de vară DigiFact studenții participanți vor primi o diplomă de participare și 5 ECTS.

            Scoala de vară ”Digital Factory: Concepts, Implementations, Present and Future Challenges” este implementată în cadrul Mecanismului Financiar al Spaţiului Economic European (SEE) 2009 – 2014, Măsura 3 - Proiecte de cooperare interinstituţională (http://www.see-burse.ro/pagina/despre_granturile_see).

 

 

 

Program finanțat prin fonduri donate de Norvegia, Islanda și Liechtenstein.

Documente / Legături::: Universitatea "Lucian Blaga"
:: Bd. Victoriei 10, Sibiu, România
:: Tel: +40-(269) 21.60.62 | Fax: +40-(269) 21.78.87 | E-mail: rectorat@ulbsibiu.ro | Website: www.ulbsibiu.ro
:: Copyright © 1998-2018Direcția Comunicaţii şi Marketing