Toate articolele de presă


ULBS: Încep înscrierile la Departamentul de Artă Teatrală

Sursa: www.stiridesibiu.ro

Departamentul de Artă Teatrală din cadrul Facultății de Litere și Arte, unul dintre cele mai active și mai mai bine cotate departamente ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, anunță înscrieri pentru admitere în perioada 15 – 22 iulie 2019, atât pentru programul de licență cât și pentru cel de masterat.

Link extern articol
Sibiu: Paste făinoase cu morcovi, dropsuri cu păstură, praline cu muguri de pin în loc de clasicele lucrări de licenţă

Sursa: www.agerpres.ro

Studenţii din ultimul an de la Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului şi-au realizat, pentru prima dată, lucrările de licenţă sub forma unor preparate inovatoare, renunţând la modul clasic de prezentare, sub forma unei lucrări scrise, anunţă un comunicat de presă al Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS).

Link extern articolPrima școală de vară de neurochirurgie, la ULBS: cursanți din trei țări vor experimenta viața reală a unui medic

Sursa: http://www.turnulsfatului.ro

La Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a fost lansată luni dimineața prima școală de vară în domeniile neurochirurgie și bioinginerie, care se va desfășura inclusiv la Spitalul județean. Astfel, până pe 28 iulie tineri din trei țări – România, Spania și Italia – vor avea oportunitatea de a experimenta viața reală a unui medic pe întregul parcurs de diagnostiare și tratare.

Link extern articol


Skip to content