Media kit

Direcția Comunicații și Marketing din cadrul Universităţii  Lucian Blaga din Sibiu, este menită să asigure accesul liber şi neîngrădit al publicului şi mass-media la informaţiile de interes public. Activitatea acestuia este condusă în spiritul transparenţei şi al dreptului la informare a cetăţeanului.

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, ca instituţie de învăţământ superior, ale cărei acţiuni, politici şi programe au un impact major asupra societaţii, promovează o politică  de deschidere în faţa societaţii în general şi, în acelaşi timp, faţă de mass-media. Din acest motiv, universitatea trebuie să asigure, în condiţiile şi limitele prevăzute de lege,  prin Direcția Comunicații și Marketing, informarea corectă şi completă a membrilor comunitaţii cu privire la informaţiile datorate prin lege sau solicitate în acord cu aceasta.

Marca (Sigla) ULBS

ZIP File Pachet complet sigle oficiale ULBS toate formatele

Manual de identitate

 Manual de identitate vizuală ULBS

Foi cu antet

Adobe Reader Foi cu antet (link intern)

Utilizare

Aceste sigle trebuie folosite pe toate materialele ULBS, presa scrisă și presa online. Utilizarea acestor sigle trebuie aprobată de Direcția Comunicații și Marketing. Este interzisă modificarea acestor sigle exceptând redimensionarea proporțională.

Informații privind utilizarea siglelor oficiale ULBS:  marketing@ulbsibiu.ro relatii.publice@ulbsibiu.ro , 0269/217779, int. 143

.