Media kit

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu asigură accesul liber şi neîngrădit al publicului şi mass-media la informaţiile de interes public. Activitatea acestuia este condusă în spiritul transparenţei şi al dreptului la informare a cetăţeanului.

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, ca instituţie de învăţământ superior, ale cărei acţiuni, politici şi programe au un impact major asupra societaţii, promovează o politică  de deschidere în faţa societaţii în general şi, în acelaşi timp, faţă de mass-media. Din acest motiv, universitatea trebuie să asigure, în condiţiile şi limitele prevăzute de lege, informarea corectă şi completă a membrilor comunitaţii cu privire la informaţiile datorate prin lege sau solicitate în acord cu aceasta.

Marca (Sigla) ULBS

Logo versiunea de bazaDownload variante PNGDownload variante PDF
Baza
Negativ

Baza
Negativ
Baza
Negativ
Baza
Negativ

Drive Pachet complet sigle oficiale ULBS toate formatele

Drive Pachet complet sigle oficiale ULBS-FACULTATI toate formatele

Drive Pachet complet sigle oficiale ULBS-RECTORAT toate formatele

Manual de identitate

  Manual_Identitate_Vizuala_ULBS_2020

Uz intern (autentificare cu contul @ulbsibiu.ro)

Adobe Reader Foi cu antet, prezentare PPT, Carti de vizita – templates

Pentru a descarca documentele de uz intern anterioare autentificati-va in contul institutional @ulbsibiu.ro , selectati documentul dorit si din meniul contextul apasati click dreapta si apoi Descarcati ( sau Download).

Utilizare
Aceste sigle trebuie folosite pe toate materialele ULBS, presa scrisă și presa online. Variantele alb-negru ale siglei ULBS se vor folosi doar pentru materiale publicitare tiparite in format alb-negru.
Utilizarea acestor sigle trebuie aprobată de Biroul Marketing . Este interzisă modificarea acestor sigle exceptând redimensionarea proporțională. Informații privind utilizarea siglelor oficiale ULBS:  marketing@ulbsibiu.ro 0269/217779, int. 147

Skip to content