. . .

Sedinta Consiliu Consultativ ULBS



Joi, 14 octombrie 2021 a avut loc prima întâlnire de lucru a Consiliului Consultativ al ULBS.
Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a avizat în Consiliul de Administrație din 22.09.2021 constituirea Consiliului Consultativ al ULBS, în conformitate cu noua organigramă, aprobată prin Hotărârea Senatului nr. 3705 din 25.09.2020. Componența acestui consiliu este determinată de colaborarea instituției noastre cu autoritățile publice locale și reprezentanții mediului de afaceri.
În Sala Senatului Universității “Lucian Blaga” din Sibiu au fost prezenți, alături de conducerea universității, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Sibiu și Consiliului Județean Sibiu, reprezentanți ai unora dintre cele mai importante companii româneşti sau multinaționale, cu sedii sau puncte de lucru în Sibiu (Continental Automotive Sibiu, Visma Software, ODU România Manufacturing, Marquardt Schaltsysteme, Transagape, Boromir, Polisano, Transelectrica, Unimat, Compa, Patronatul Județean al Întreprinderilor mici și mijlocii din Sibiu) și reprezentanți ale unor instituții bancare (Banca Transilvania, CEC Bank, ING România).

Au fost mai bine de doua ore de discuții interesante și dezbateri, în care s-au fixat obiective pe termen mediu și lung și s-au punctat idei pentru viitoare colaborări.

ULBS dorește sa le mulțumească tuturor celor prezenți pentru implicare și pentru ideile valoroase exprimate.


/

Detalii

Categorii:

Comunitate locala Mediu de afaceri Parteneriate Relația cu comunitatea

Domenii:

General

Persoană contact:

Conducerea ULBS

Email contact:

rectorat@ulbsibiu.ro