. . .

Mesajul Rectorului Universității „Lucian Blaga” din Sibiu cu ocazia Sărbătorilor PascaleÎnvierea este considerată de creștini Sărbătoarea Sărbătorilor, deoarece ne face să ne amintim de miracolul trecerii de la moarte la viață, de la întuneric la lumină. Este un moment de profundă reflecție, un moment în care celebrăm viața cu cel mai adânc respect.
De data aceasta, poate mai mult decât oricând, trăim bucuria Învierii cu mai multă speranță, zguduiți fiind de agonia acestei perioade. Și poate, mai mult decât oricând, avem posibilitatea de a ne îndrepta către credință, către nădejde și către iubire. Dacă au reușit asta strămoșii noștri care au supraviețuit unor vremuri grele, cu războaie sau foamete, atunci, cu siguranță, vom reuși și noi. În fiecare se găsește forța necesară, iar credința ne poate fi sprijin, refugiu sau ancoră.

Haideți să trăim din plin bucuria Învierii! Haideți să fim solidari, să fim mai împăciuitori, mai buni, mai îngăduitori și mai atenți la nevoile celor de lângă noi, și să ne îndreptăm către ei cu gând bun.

Vă doresc pace în suflet, sănătate, bucurii și multă lumină!
Fie ca seninătatea să ne însoțească pe toți, iar recunoștința să fie haina noastră de sărbătoare!

Hristos a Înviat!

Sorin RADU


Mesajul Rectorului Universității „Lucian Blaga” din Sibiu cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Detalii

Categorii:

Calendare Comunicat Rector Comunicate

Domenii:

General

Persoană contact:

Directia de Comunicatii si Marketing

Email contact:

support@ulbsibiu.ro