. . .

Concursul de roboți mobili – powered by MarquardtÎn data de 22 aprilie 2019, începând cu ora 9, în holul Facultății de Inginerie a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, va avea loc a doua etapă a “Concursului de roboți mobili – powered by Marquardt”, organizat de Departamentul de Mașini și Echipamente Industriale. Campionatul, aflat la cea de-a treia ediție, cuprinde două etape în care roboții construiți de echipele participante se vor întrece pe diferite trasee de viteză sau obstacole.

În campionat s-au înscris peste 30 de echipe, dintre care: 20 din cadrul ULBS – Facultate de Inginerie, două echipe de la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iași, o echipă de la Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu, o echipă de la Universitatea Națională Militară „Vasil Levski” din Bulgaria și opt echipe formate din liceeni de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Colegiul Național ”Octavian Goga”, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Sibiu. La concurs vor participa și componenți ai echipelor ”Valak” și ”Quaternion”, premiate la concursul internațional ”Zero Robotics” organizat de MIT – Massachusetts Institute of Technology în parteneriat cu NASA.

Echipele de studenți ai Facultății de Inginerie sunt formate din peste 60 de studenți de la diferite specializări: Mecatronică, Robotică, Mașini-Unelte și Sisteme de Producție, Sisteme de Producție Digitale, Tehnologia Informațiilor și Calculatoare.

Întregul campionat este sponsorizat de compania Marquardt Schaltsysteme SCS Sibiu, căreia îi mulțumim și pe această cale.

Vă așteptăm să susțineți membrii echipelor în demersul lor de a proiecta și realiza cel mai rapid robot ”line follower”!

Programul etapei a II-a:

9:00 – 11.00  – Antrenamente oficiale pe pista de concurs;

11:00 – 11:15  –  Deschiderea oficială a manifestării;

11:15 – 14:15  –  Concurs (rundele 1-3);

14:15 – 14:30  –  Festivitatea de premiere.


Concursul de roboți mobili – powered by Marquardt

Detalii

Locaţie:

Holul Facultății de Inginerie

Dată de început:

22/04/2019

Dată de încheiere:

22/04/2019

Persoană contact:

Gabriel Racz

Email contact:

gabriel.racz@ulbsibiu.ro