. . .

Conferința Națională de Învățământ Virtual



Anul acesta, evenimentele ICVL și CNIV 2017 sunt organizate de Universitatea din București, în parteneriat cu Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Inginerie, Departamentul de Calculatoare și Inginerie Electrică, la data de 28 Octombrie 2017.

Anual, se organizează și se promovează activitățile proiectului de educație și cercetare  CNIV (Conferința Națională de Învățământ Virtual), de la Universitatea de la București, fondat în anul 2003. Obiectivele și rezultatele acestui proiect au contribuit la definirea și clarificarea conceptelor de software educațional (2003) și de manual digital (2014), și la realizarea cadrului de manifestare a inițiativelor, a creativității și contribuțiilor științifice ale cadrelor didactice, în procesul de predare-învățare-evaluare, cu impact în sistemul de învățământ românesc.

În acest an, evenimentele din cadrul proiectelor educaționale și de cercetare CNIV și ICVL 2017 sunt dedicate acad. Octav Onicescu și acad. Gheorghe Mihoc, fondatorii școlii românești de probabilități și statistică matematică.

În cei 15 ani de activități, prin organizarea de parteneriate de colaborarea cu cele mai reprezentative universități românești,  s-a constituit o Comunitate de Autori (peste 800 autori) și de Evaluatori (peste 700 evaluatori) CNIV. Venind în sprijinul profesorilor, elevilor, studenților, cercetătorilor și specialiștilor, etapele, activitățile și initiativele din cadrul proiectului CNIV, reprezintă atributele unei adevărate școli de e-Learning, ce are impact în procesul educațional românesc.” Conf. univ. dr. Marin Vlada, coord. proiectelor CNIV și ICVL, Universitatea din București.

Următorul eveniment CNIV 2018 va avea loc la Universiatea „1 Decembrie 2018” din Alba Iulia, cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

Detalii pe pagina proiectului CNIV: http://c3.cniv.ro/?q=2017


Conferința Națională de Învățământ Virtual

Detalii

Locaţie:

Facultatea de Inginerie, Departamentul de Calculatoare și Inginerie Electrică

Dată de început:

28/10/2017

Dată de încheiere:

28/10/2017

Persoană contact:

Radu Cretulescu

Email contact:

radu.kretzulescu@ulbsibiu.ro

Link1:

http://c3.cniv.ro/?q=2017

Fişier 1:

afisA3-CNIV-17.pdf

Fişier 2:

afisA3-ICVL-17.pdf