. . .

Constantin Chiriac, laureat al Galei Radio România la categoria Cultură și ArteConstantin Chiriac, președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, a câștigat Premiul de Excelență la categoria Cultură și Arte, în cadrul Galei Radio România, pentru transformarea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Radio România a sărbătorit cei 95 de ani de existență printr-un eveniment excepțional. Gala Radio România a celebrat performanța, în 1 noiembrie 2023, la Sala Radio din București, printr-un tribut adus performanței individuale și colective în construirea identității noastre și a adus în prim-plan 60 de nominalizări remarcabile în 12 domenii de activitate.
De la Cultură și Arte, Educație, Inovare și Științe, Multiculturalitate, Sănătate, Mediu, la Campanii Sociale, Inițiative Locale, Tradiții și Folclor, Antreprenoriat, Sport și Ambasadorii României, fiecare categorie a onorat contribuțiile semnificative aduse acelui domeniu.
„Acum 30 de ani am dorit să fondez un festival într-o comunitate care nu-mi aparținea. Nu am făcut acest lucru pentru premii sau pentru recunoaștere personală, ci pentru bucuria unei comunități, a unei regiuni și a unei țări. La 95 de ani de existență, Radio România este un partener important al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, al proiectelor dezvoltate pe parcursul celor 30 de ani de FITS și de colaborare cu TNRS.
Mulțumim pentru profesionalismul de care ați dat dovadă și sperăm să putem duce mai departe miracolul creației, al emoției, al dialogului în casele spectatorilor din România și din întreaga lume. La mulți ani, Radio România!”, a spus Constantin Chiriac.

Nominalizările pentru Gala Radio România au fost înaintate de profesioniști din cadrul redacțiilor Radio România, ținând cont de criterii precum performanța, relevanța și diversitatea culturală.

 


Constantin Chiriac, laureat al Galei Radio România la categoria Cultură și Arte

Detalii

Persoană contact:

relatii publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro