. . .

In Memoriam conf.univ.dr. Mihai Sanislav



Comunitatea academică a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu își exprimă regretul și este profund îndurerată de vestea trecerii la cele veșnice a colegului nostru conf.univ.dr. Mihai Sanislav.

Născut la data de 28 august 1953, profesorul Sanislav a fost absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică din București (1992), licențiat în psihologie al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu (2000) și doctor în management (2005).

Cei peste 45 de ani de carieră de succes au reprezentat o îmbinare a activităților didactice și sportive. Bogatul parcurs profesional rămâne un reper esențial pentru toți cei care l-au cunoscut. În calitatea sa de cadru didactic al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu din anul 1996 și din poziția de Prodecan al Facultății de Științe (2008-2018) a format și inițiat generații întregi de studenți în tainele sportului.

Implicat și dedicat lumii sportului, profesorul Sanislav, a fost component al echipei de baschet CSU Sibiu care a promovat în divizia A în 1977, continuând activitatea în calitate de membru al Consiliului de Administrație al CSU Sibiu. Parcursul managerial fiind completat de funcția de Președinte al Clubului Sportiv Muncitoresc Sibiu (1987-1990).

Chiar și după pensionare, din dorința de a împărtăși în continuare studenților din bogata sa experiență și cunoaștere, și-a continuat activitatea didactică în cadrul Facultății de Științe din cadrul ULBS.

Am pierdut un coleg extraordinar, cu un caracter ales, un om dedicat profesiei sale.

Veți rămâne mereu în amintirea noastră!

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!


/

Detalii

Persoană contact:

Conducerea ULBS

Email contact:

rectorat@ulbsibiu.ro