. . .

Sesiunea județeană de comunicări științifice a profesorilor de limbi moderne din județul Sibiu, organizată în parteneriat de FLA și ISJ Sibiu



Facultatea de Litere și Arte a ULBS a organizat pe 9 aprilie, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Sesiunea județeană de comunicări științifice a profesorilor de limbi moderne din județul Sibiu.

Structurată în ateliere dedicate pentru fiecare dintre limbile engleză, franceză și germană, întâlnirea a avut scopul de a reuni în sesiuni de lucru colaborative cadrele didactice din mediul universitar și preuniversitar, dar și pe studenții programelor de limbi moderne. La deschiderea din Aula „Avram Iancu” a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu au participat prof. univ. dr. habil. Andrei Terian-Dan, prorector Cercetare-Inovare – Internaționalizare din cadrul ULBS, prof. Emilian-Marius Novac, Inspector șc. general ISJ Sibiu, prof. Monica Adriana Munteanu, Inspector șc. general adjunct ISJ Sibiu, prof univ. dr. habil. Dragoș Varga, decanul Facultății de Litere și Arte, prof. dr. Laura Pitariu, Inspector șc. pentru Limbi moderne, prof. Claudia Kurmes, Inspector școlar pentru Înv. primar și Minorități naționale, din partea ISJ Sibiu, conf.univ.dr. Eva Nicoleta Burdușel, prodecan și lector univ.dr. Ovidiu Matiu – Director Departamentul de Studii Anglo-Americane și Germanistice din partea Facultății de Litere și Arte a ULBS.

Evenimentul se află la cea de-a șasea ediție și este organizat în scopul de a revitaliza interesul pentru limbi străine, atât în privința dezvoltării unei cariere didactice, cât și pentru a marca importanța cunoașterii limbilor de circulație internațională, în contextul mobilităților externe și a proiectelor de cercetare în parteneriat cu instituții internaționale. Totodată, întâlnirea a vizat și schimbul de bune practici între cadrele didactice din ULBS și cele din liceele din județ, în scopul creării unui networking profesional eficient.


/

Detalii

Categorii:

Invatamant Parteneriate

Domenii:

Lingvistica Literatura

Persoană contact:

Relatii Publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro