. . .

’SOG-TIM’ F2F Ideation Workshop



Deschiderea seriei de workshop-uri  din cadrul proiectului european ERASMUS+ Social Growth on Trafficking and Immigration (SOG-TiM) va avea loc marți, 15 mai, începând cu ora 14:30 la Biblioteca Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

’SOG-TIM’ F2F Ideation Workshop este primul workshop și se axează pe auto-reflecție și ideație, pe stimularea creativității și înțelegerea conceptelor de bază ale antreprenoriatului social durabil. Prin prezentarea celor mai bune practici din domeniu, workshop-ul vizează idei de inovare socială în domeniul migrației și al traficului de persoane, precum și crearea competențelor de colaborare și a tehnicilor de implicare pentru construirea comunității și a întreprinderilor sociale.

În cadrul proiectului Social Growth on Trafficking and Immigration Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu are următorii parteneri internaționali: Pedal Consulting SRO din Slovacia, The Nest Social Cooperative Enterprise din Grecia, Make a cube srl din Italia, Eolas S.L. din Spania și Universitatea de Științe Sociale Spoleczna Akademia Nauk din Polonia.

 

Pentru mai multe informații:

Prof.univ.dr. Ioana-Narcisa Crețu – ioana.cretu@ulbsibiu.ro

Dr. Delia Stefenel – deliaste@yahoo.com


’SOG-TIM’ F2F Ideation Workshop

Detalii

Categorii:

Internationalizare Workshop

Domenii:

General

Locaţie:

Biblioteca Universității „Lucian Blaga” din Sibiu

Dată de început:

15/05/2018

Dată de încheiere:

15/05/2018

Persoană contact:

Ioana-Narcisa CREȚU

Email contact:

ioana.cretu@ulbsibiu.ro

Link1:

https://www.facebook.com/Social-Growth-Trafficking-Immigration-1523402054359477/

Link2:

http://ngo.socialgrowthhub.com/

Fişier 1:

Logo-Erasmus.pdf

Fişier 2:

Logo-SOG-TiM.pdf