. . .

ULBS a lansat o nouă competiție a Granturilor de Excelență „Hasso Plattner”, cu un buget de 750.000€



Ca urmare a suplimentării donației acordate de Fundația Hasso Plattner către Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și în baza hotărârii Consiliului de Administrație din data de 8 martie 2023, ULBS a lansat o nouă competiție a Granturilor de Excelență „Hasso Plattner”.

Având o valoare apropiată de aceea a proiectelor UEFISCDI, Granturile de Excelență „Hasso Plattner” reprezintă cele mai consistente granturi interne acordate în momentul de față de vreo universitate românească.

Granturile au fost inițiate în contextul lipsei de predictibilitate a competițiilor organizate în cadrului sistemului național de cercetare și ele sunt destinate titularilor ULBS cu experiență și realizări consistente în domeniul cercetării, care doresc să-și pună în practică idei inovatoare complexe și care au nevoie de un spațiu de testare a acestora înaintea participării la competițiile naționale sau internaționale.

În cadrul competiției LBUS-HPI-ERG-2023 se vor acorda 5 granturi în valoare a 150.000€ fiecare, bugetul competiției totalizând astfel 750.000€.


ULBS a lansat o nouă competiție a Granturilor de Excelență „Hasso Plattner”,  cu un buget de 750.000€

Detalii

Categorii:

Cercetare Donatie

Domenii:

General

Persoană contact:

Andrei Terian

Email contact:

andrei.terian@ulbsibiu.ro

Link1:

https://cercetare.ulbsibiu.ro/wp-content/uploads/Anexa-5_Pachetul-de-informatii-al-competitiei-2023.pdf