. . .

Au început înscrierile pentru Crosul ULBS



Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu prin profesorii și studenții Facultății de Științe – specializarea Educație Fizică și Sport, în colaborare cu Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va organiza, în data de 31 mai, o nouă ediție a Crosului ULBS.

Scopul competiției este de a promova practicarea sportului în rândul studenților și profesorilor Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, a altor instituții invitate și de a facilita cooperarea dintre acestea pentru a crea o comunitate academică mai puternică. Totodată am dori să celebrăm împreună Ziua Internațională a Alergării.

Înscrierile se pot face ONLINE, accesând linkul: https://forms.gle/JUd9Ub62CAtYVZ82A, până la data de 26 mai 2022, ora 23:59. Dovada apartenenței la ULBS sau AFT, trebuie prezentată obligatoriu la secretariatul concursului (la start) în data de 31 mai 2022.

La concurs se pot înscrie studenți, cadre didactice și personal auxiliar din cadrul celor două instituții academice, iar concurenții vor fi împărțiți în 2 categorii, astfel:

  • 2 km: categoria 1 – profesoare, profesori, studente, studenți, personal auxiliar
  • 4 km: categoria 2 – profesoare, profesori, studenți și studente, personal auxiliar

Participarea este permisă doar la o singură probă.

Se vor acorda diplome și medalii pentru locurile 1, 2 și 3 la fiecare categorie, separat feminin / masculin. La sfârșitul competiției se va organiza o tombolă cu premii pentru un număr de 10 de participanți.

 

 


/

Detalii

Categorii:

Competitie

Domenii:

Sport

Persoană contact:

Conf. univ. Bădescu Delia

Email contact:

delia.badescu@ulbsibiu.ro

Link1:

https://forms.gle/JUd9Ub62CAtYVZ82A

Fişier 1:

Regulament-Crosul-ULBS-2022.pdf

Fişier 2:

Program-Crosul-ULBS-2022.pdf

Fişier 3:

PARTENERI-EVENIMENT-Crosul-ULBS.pdf