. . .

ULBS partener la programul UNbreakable România



Ca parteneri ai programului UNbreakable Romania, ULBS mulțumește participanților din universitatea noastră, dar și celor din județul Sibiu pentru implicare și îi felicită pentru rezultatele obținute în ultimii doi ani https://unbreakable.ro/clasament.

Cu ajutorul dumneavoastră am reușit să popularizăm pasiunea pentru securitate cibernetică în rândul tinerilor studenți și elevi din România și am înregistrat peste 1.500 de tineri în programul de educare doar anul trecut. Ne-am bucurat să vedem în cele două sezoane din 2021 participanți care nu au avut nicio experiență în securitate și, totuși, au învățat și evoluat în această industrie, urmând ca mai apoi să se angajeze într-o poziție de security.

Mai departe vrem să creștem și să oferim și mai multe resurse tinerilor ca sa îi ajute în carieră:

  1. Harta cursurilor academice și programelor de master în securitate cibernetică din România. Vom crea o secțiune dedicată pe site-ul UNbreakable în care vom publica informații despre toate cursurile academice, programele de master ș.a.m.d. ca să oferim tinerilor alternative viabile de studiu unde își pot aprofunda cunoștințele. În acest sens, vă invit să înregistrați cursul sau programul de master pe următorul formular de înregistrare, până la 1 aprilie 2022.
  1. Acces gratuit la toate resursele UNbreakable 24/7/365. Participanții UNbreakable România își doresc acces gratuit la resursele competiției (resurse video, resurse educaționale și laboratoare practice) și în afara perioadelor din Bootcamp. Pentru a veni în sprijinul lor, vom anunța în curând “UNbreakable România 24/7/365”. Orice Universitate sau Liceu din România înregistrat în acest program va putea:
  • să-și invite studenții într-un spațiu privat unde aceștia pot practica
  • să aprobe sau să respingă aplicanți
  • să aibă un clasament privat doar cu elevii sau studenții din unitatea respectivă de învățământ
  • să aibă un grup privat de comunicare pe canalul de Discord al UNbreakable și CyberEDU unde aceștia pot discuta între ei.

Pentru înregistrare vă rog să folosiți acest link.

Pe aceasta cale vrem să vă anunțăm că UNbreakable România 2022 deschide oficial înregistrările astăzi, 1 Martie. Detaliile despre eveniment sunt aici.

Dacă doriți să vă implicați activ prin actualizarea resurselor educaționale, propunerea unor exerciții noi, webinarii sau alte activități, vă rog să ne trimiteți un mesaj. 

Mulțumim frumos pentru implicare și susținere.

Adina on behalf of UNbreakable Romania

Adina Mihaela Harabagiu

Communication & Marketing Specialist

Phone: +40752 845 634Email: adina.harabagiu@bit-sentinel.com

Website: https://bit-sentinel.com


/

Detalii

Categorii:

Competitie

Domenii:

Informatica

Persoană contact:

Adina Mihaela Harabagiu

Email contact:

adina.harabagiu@bit-sentinel.com

Link1:

https://unbreakable.ro/

Link2:

https://infosec-ro.typeform.com/to/T4mK2oZu?