. . .

A doua ediție a Târgului Educațional (𝐓𝐞𝐃 𝐔𝐋𝐁𝐒)



În data de 23 noiembrie 2022, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu,  a organizat a doua ediție a 𝐓â𝐫𝐠𝐮𝐥ui 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 (𝐓𝐞𝐃 𝐔𝐋𝐁𝐒), târg de consultanță educațională pentru elevii de la liceele din Sibiu și din zonele învecinate. Evenimentul s-a bucurat de o prezență extrem de numeroasă din partea elevilor de liceu din clasele a XI-a și a XII-a.
Organizat de Centrul de Servicii Integrate pentru Studenți SmartHub, în colaborare cu facultățile din universitate, 𝐓â𝐫𝐠𝐮𝐥 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 (𝐓𝐞𝐃 𝐔𝐋𝐁𝐒) a avut ca obiectiv prezentarea ofertei educaționale a ULBS: programe de studiu, burse de studiu / subvenții, număr de locuri alocate, cerințe specifice concursului de admitere, cazare în campusul ULBS, aspecte ale vieții studențești, etc.
Centrul de Servicii Integrate pentru Studenți SmartHub a reușit să aducă față în față facultățile din ULBS cu elevii de liceu aflați în căutarea unui program de studiu modern și adaptat propriilor interese și nevoi educaționale. La această ediție, elevii de liceu din Întorsura Buzăului au spus prezent evenimentului nostru.
Sub coordonarea profesorilor, elevii au luat parte la prezentările ofertei educaționale realizate de fiecare facultate, după care s-au îndreptat cu interes spre standurile de prezentare educațională, unde au interacționat cu cadrele didactice și studenții ULBS, adresându-le numeroase întrebări.
Mulțumim facultăților, cadrelor didactice și voluntarilor pentru implicare, dar și profesorilor/ diriginților care au făcut posibil acest eveniment.

Vă așteptăm cu încredere la următoare ediție a 𝐓â𝐫𝐠𝐮𝐥ui 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 (𝐓𝐞𝐃 𝐔𝐋𝐁𝐒).


/

Detalii

Categorii:

Admitere Comunitate locala General Preuniversitar Promovare Relația cu comunitatea

Locaţie:

Facultatea de Medicină

Persoană contact:

Marius Milcu

Email contact:

marius.milcu@ulbsibiu.ro