. . .

Academicianul Dorel Banabic va susține o prelegere pe 6 noiembrie, la ULBSAcad. prof. univ. dr. ing Dorel Banabic va susține luni, 6 noiembrie, la ora 12.00,  în Aula „Avram Iancu” a Facultății de Litere și Arte o prezentare în cadrul proiectului  CNFIS-FDI-2023-F-0163, cu titlulDezvoltarea centrelor de cercetare din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu printr-o exploatare mai eficientă a infrastructurii de cercetare”.
 
Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la această prezentare susținută de academicianul Dorel Banabic, președinte al Secției de științe tehnice a Academiei Române, unde va evidenția aspecte legate de cercetarea științifică universitară, publicarea rezultatelor cercetării, autorat științific și indici scientometrici.
 
Activitatea de cercetare a academicianului Dorel Banabic este remarcabilă, CV-ul său reținând peste 25 de proiecte de cercetare naționale, pe care le-a coordonat sau din care a făcut parte ca cercetător, dar și 12 proiecte internaționale de cercetare, desfășurate mai ales cu parteneri din Franța și Germania.
Anul trecut, academicianul Dorel Banabic a devenit  Doctor Honoris Causa al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

/

Detalii

Persoană contact:

prof.dr. Radu-Eugen Breaz

Email contact:

radu.breaz@ulbsibiu.ro