. . .

Acces la literatura științifică



Asociația Universităților, Institutelor de Cercetare-Dezvoltare și Bibliotecilor Centrale Universitare din România – ANELIS PLUS sprijină comunitatea științifică din România prin proiectul „Acces Național Electronic la Literatura Științifică pentru Susținerea Sistemului de Cercetare și Educație din România – ANELIS PLUS 2020”. Pe site-ul proiectului, http://anelisplus2020.anelisplus.ro/ și pe pagina Asociației, http://www.anelisplus.ro/, găsiți resursele abonate prin proiect pentru instituția în care vă desfășurați activitatea.
Vă reamintim că, mai ales în această perioadă de izolare, puteți consulta resursele de informare și prin acces mobil, modalitatea de creare a contului de acces mobil fiind descrisă în paginile web mai sus menționate.
Instituțiile abonate prin ANELIS Plus la resurse Cambridge University Press (a căror lista este disponibilă și la http://www.info-edu.ro/index.php) sunt rugate să contacteze compania ROMDIDAC (director Departament Resurse Electronice dr. Robert Coravu, e-mail: robert_coravu@romdidac.ro) dacă doresc să beneficieze de acces mobil la aceste resurse.

Echipa Anelis Plus 2020


Acces la literatura științifică

Detalii

Categorii:

Cercetare

Domenii:

Literatura

Persoană contact:

Directia de Comunicatii si Marketing

Email contact:

support@ulbsibiu.ro

Link1:

http://anelisplus2020.anelisplus.ro/