. . .

Alegerile studenților reprezentanți în ULBS



ACTUALIZARE 1:
Procesele verbale pentru  alegerea reprezentanților studenților in Consiliile de Facultăți şi Senat sunt afișate pe pagina Alegeri la secțiunea Rezultate alegeri studenți: https://www.ulbsibiu.ro/ro/alegeri/

Stire initiala:
În perioada următoare studenții urmează să își aleagă reprezentanții în forurile de conducere ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu după cum urmează:
În data de 9 decembrie 2019, în intervalul orar 10-18, vor avea loc alegerile studenților reprezentanți în cadrul Consiliilor Facultăților, unde studenții sunt rugați să participe la vot în număr cât mai mare, iar în data de 11 decembrie 2019, în intervalul orar 10-18, vor avea loc alegerile studenților reprezentanți în cadrul Senatului Universitar, unde studenții sunt rugați să participe la vot în număr cât mai mare, la secțiile de votare numite mai jos.

Procedura de vot va fi explicată la secțiile de votare sau o puteți găsi în regulamentul de alegeri al studenților reprezentanți, iar informații suplimentare pot fi obținute de aici la rubrica „Alegerile studenților reprezentanți”. Atașat acestei știri puteți găsi lista cu candidații și componența Biroului Electoral Central pentru Studenți.

Secțiile de votare sunt următoarele:
Facultatea de Inginerie: str. Emil Cioran, nr.4, în holul facultății;
Facultatea de Științe: Str. Ion Rațiu nr.5-7, în holul facultății;
Facultatea de Științe Socio-Umane: Bd. Victoriei Nr.5-7, în holul facultății; str. Brutarilor, nr. 3, în hol; str. Lucian Blaga nr.2A, în holul facultății; și str. Calea Dumbrăvii, nr.34, în holul facultății;
Facultatea de Științe Economice: Calea Dumbrăvii, Nr.17, în holul facultății;
Facultatea de Ș.A.I.A.P.M. : Str. Ion Rațiu, Nr.5-7, în holul facultății;
Facultatea de Teologie: Bd-ul. Mitropoliei, Nr.20, în holul facultății;
Facultatea de Litere și Arte: Bd. Victoriei Nr.5-7, în holul facultății;
Facultatea de Drept: Calea Dumbrăvii, Nr.34, în holul facultății;
Facultatea de Medicină: str. Lucian Blaga nr.2A, în holul facultății.


/