. . .

Antreprenori de succes. Învață de la Charlie Crocker!



Vă invităm la urmatorul eveniment din seria Meet the entrepreneur, proiect finanțat prin programul Universitatea Antreprenorială  de către Romanian American Foundation prin Junior Achivement România.

Antreprenori de succes. Învață de la Charlie Crocker!

Deoarece telemedicina face acum parte din noul normal, sistemele de sănătate trebuie să construiască o punte solidă, permanentă, care să includă structuri și procese organizaționale, financiare și clinice.

Sistemul de sănătate va trebui să integreze tehnologia digital health cu fișa electronică de sănătate, să definească protocoale clinice pentru vizitele de telemedicină adecvate, să obțină rambursarea vizitelor telemedicinei și să reînnoiască procesele de practică ale spitalului și medicilor pentru a sprijini telesănătatea.

De exemplu, cum ar trebui să funcționeze sălile de așteptare virtuale pentru vizite de telemedicină?

Pe măsură ce sistemele de sănătate implementează o abordare permanentă a telesănătății, acestea ar trebui să recunoască faptul că telesănătatea este o componentă cu două strategii digitale de sănătate mai largi: asigurarea faptului că îngrijirea este oferită într-un cadru potrivit și crearea unei experiențe excelente pentru pacienți printr-o „ușă digitală de intrare”.

Pentru cei pasionați de aspectele de marketing din telemedicină

Ce puteți afla ?

  • Discuții despre crearea unei experiențe excelente pentru pacient.

Pandemia a sporit dependența consumatorilor de tehnologiile digitale pentru multe dintre activitățile lor zilnice. Oamenii lucrează de acasă lipiți de Zoom, Skype, Meet, Teams sau alte platforme online. Alimentele sunt livrate de FoodPanda sau Glovo, E-mag livrează produse diverse de la uz casnic la uz sanitar.

Consumatorii se așteaptă ca experiențele lor digitale de sănătate să fie la fel de eficiente și ușor de utilizat. Aceasta este oportunitatea perfectă pentru un dezvoltator de marketing sau pentru un cunoscător sau dezvoltator UX user experience precum și pentru viitorii specialiști în promovare pentru aducerea la cunoștința pacienților sau clienților această afacere.

Pentru pasionații de finanțe, business, administrație, matematică …

Pentru a rezolva problemele de finanțare, mai mulți furnizori de sănătate își vor accelera tranziția către servicii bazate pe valoare, iar cei care au programe/ pachete de sănătate le vor acorda prioritate. Din cauza inconsecvenței rambursării bazate pe volum, instituțiile de sănătate vor căuta să treacă la structuri de rambursare a capitatului investit pe surse care au venituri mai stabile.

Serviciile de sănătate vor trebui să își mărească investițiile în multe capabilități digitale de sănătate pentru a se susține:

  • Analize financiare care le permit să examineze costul și calitatea asistenței, precum și modul în care costurile se compară cu rambursarea, în funcție de boală, acoperirea asigurării și modelare matematică pentru optimizarea fluxurilor și a costurilor, concentrându-se pe minimizarea costurilor și limitarea bugetelor, experți pentru a revizui oportunitatea de a eficientiza operațiunile clinice și administrative
  • Asistență pentru administratorii de tratament care supraveghează îngrijirea pacienților prin diverși furnizori și facilități.
  • Registrele persoanelor cu boli cronice, cum ar fi diabetul zaharat, pentru a ajuta sistemul de sănătate să se asigure că afecțiunea este tratată corespunzător în întreaga populație;
  • Managementul îngrijirii la distanță și alte tehnologii care ajută pacienții în gestionarea sănătății lor.

Pentru cei pasionați de proiectare, software, ….

Aplicarea informaticii și a tehnologiilor electronice la provocările din domeniul sănătății și wellbeing (bunăstării). Lucrând cu clinicieni și echipe multidisciplinare, puteți cerceta și afla ce se aplică acum astfel veți putea proiecta  sau îmbunătăți senzori portabili, rețele de comunicații de mică putere, sisteme computerizate și metode de învățare automată care pot argumenta aceste diverse surse de date puteți contribui la dezvoltarea sistemelor de inteligență artificială sau crearea spațiilor virtuale pentru camerele de vizită. Ce cool trebuie să fie! Nu-i așa?

De la personalizarea spațiului unui psiholog la crearea spațiului de vizită virtuală pentru un medic pediatru sau medic generalist pentru adulți.

Pentru cei pasionați de antreprenoriat

Dacă sunteți interesați de antreprenoriat, medicină, resurse umane, programe de dezvoltare personală, dezvoltarea altora, tehnologie, networking, depășirea zonele dvs. de confort, trăirea unei vieți bazate pe principiul urmăririi pasiunilor dvs. … asigurați-vă că această dată și eveniment se află în agenda dvs.

Charlie Crocker este o persoana cu o experiență greu de combătut în dezvoltarea afacerilor. A petrecut peste 25 de ani lucrând în România construind afaceri. Fiind CEO al Camerei de Comerț Româno-Britanice din România (BRCC) și făcând parte din programul Duke of Edinburgh Awards fiind pasionat de programe de dezvoltare a oamenilor.

Acest eveniment este în limba engleză și este deschis tuturor celor care se înregistrează accesând link-ul

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTuPNT5xUgxHK1fLPbZiWAp6-1cLSgFUZC0x0wPx1thU34Zw/viewform

Evenimentul este creat pe pagina de Facebook https://fb.me/e/1J92iVHdD înregistrează-te pentru a primi link-ul de Google Meet al întâlnirii online.

Vă așteptăm marți 25 mai 2021 de  la ora 19.

Să ne vedem cu bine!

Echipa EduHub by ULBS


/

Detalii

Categorii:

Antreprenoriat

Domenii:

General

Persoană contact:

Mihaela Rotaru

Email contact:

mihaela.rotaru@ulbsibiu.ro

Link1:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTuPNT5xUgxHK1fLPbZiWAp6-1cLSgFUZC0x0wPx1thU34Zw/viewform

Link2:

https://fb.me/e/1J92iVHdD