. . .

Antreprenori de succes. Învață de la Cosmin Soaita



Pentru a transforma o idee de afaceri în succes este nevoie de abilități, creativitate și de un management sănătos în urmărirea obiectivelor de afaceri. Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu alături de BRCC Sibiu vă invită la un nou eveniment din seria de Meet the entrepreneur.

 Unde și când?

Evenimentul va avea loc joi 17 noiembrie 2022 de la  ora 19:00  la 20:30, la Facultatea de Inginerie, str. Emil Cioran nr. 4  aula IE 101.

📌 În cadrul Meet the entrepreneur series, vom discuta împreună cu Cosmin Șoaită despre antreprenoriat dincolo de stereotipuri.

– Rolul motivației personale în antreprenoriat

– Scenariile, componența indispensabilă a unui plan de afaceri

– Competențe necesare în antreprenoriat și modul de dobândire a acestora.

Cine este Cosmin Soaita?

Cariera profesională a debutat printr-un doctorat la Sorbona cofinanțat de către statul francez și firma Lafarge. Cosmin și-a continuat activitatea în cadrul multinaționalei peste 12 ani, timp în care a acumulat noțiuni de business într-un mediu internațional prin diversele roluri care i-au fost încredințate (project management, management strategic, audit intern, achiziții și finanțare structurată).

În 2016 a fondat Berăria Artizanală Sibiu SRL, iar din 2018 a început să producă la Săliște SB bere artizanală din Sibiu.

Mai multe detalii aici  https://www.linkedin.com/in/cosminsoaita/


Antreprenori de succes. Învață de la Cosmin Soaita

Detalii

Categorii:

Antreprenoriat

Domenii:

General

Persoană contact:

Mihaela Rotaru

Email contact:

mihaela.rotaru@ulbsibiu.ro