. . .

Antreprenori de succes. Învață de la Dorian Macovei



Meet the entrepreneur series

Descriere eveniment

Pentru a transforma o idee de afaceri în succes este nevoie și de capital. Universitatea Lucian Blaga din Sibiu alături de BRCC Sibiu vă invită la un nou eveniment din seria de Meet the entrepreneur pentru a învăța despre fondurile de investiții private care pot sprijini antreprenori din România și alte țări din Sud-Estul Europei.

BlackPeak Capital este o firmă care gestionează fonduri de investiții private, focusată pe investiții de capital în sud-estul Europei. Misiunea lor este să ofere investitorilor aprecierea și diversificarea capitalului prin investiții și sprijinirea antreprenorilor remarcabili din regiune în construirea de companii de talie mondială. Eforturile și capitalul investitorilor favorizează dezvoltarea economică oferind un model pentru inovație, crearea de locuri de muncă și creștere.

Înregistrare participare eveniment:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc78XBBIGPvHXap2DE5EpaWlfKtbhTEsIcr9C9ZKbvcS88rxQ/viewform

Unde și când?

Evenimentul va avea loc marți 11 mai 2021 online de la  ora 19:00  la 21:00.

Cine este Dorian Macovei?

Dorian Macovei, CFA – Director General România Black Peak Capital

In prezent Dorian este Director General pentru România al Black Peak Capital, un fond de capital privat concentrat pe investiții în capital de creștere pentru sud-estul Europei.

Dorian a acumulat peste 20 de ani de experiență în fonduri de capital privat, restructurări, privatizări și consultanță financiară în diferite țări din Europa Centrală și de Est, Italia, Rusia și Statele Baltice.

Ca membru în echipa de conducere și unul dintre fondatorii EMSA Capital, Viena, un fond de capital privat dedicat investițiilor în redresări și situații speciale în Europa Centrala și de Est, Dorian a realizat investiții directe de 34 milioane EUR în 3 companii din România și Azerbaidjan.

Anterior a participat la redresarea și monetizarea a doua fonduri de investiții directe în țările CEE, SEE și țările Baltice, unde a monetizat situații complexe, generând astfel rentabilități consistente cat și recuperarea capitalului investit.

Experiența sa anterioară include proiecte pentru investitori instituționali, instituții financiare internaționale și piețe de capital.

Dorian a absolvit Academia de Științe Economice din București cu o diplomă în Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori și a finalizat programul CFA, fiind membru al societății CFA România și Institutului CFA, SUA.


/

Detalii

Categorii:

Antreprenoriat

Domenii:

General

Persoană contact:

Mihaela Rotaru

Email contact:

mihaela.rotaru@ulbsibiu.ro

Link1:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc78XBBIGPvHXap2DE5EpaWlfKtbhTEsIcr9C9ZKbvcS88rxQ/viewform