. . .

Antreprenoriat de Top: creșterea educației financiare a antreprenorilor din România



Mâine, 24 aprilie 2024 începând cu ora 10.00, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu împreună cu Banca Națională a României prezintă comunității academice și de afaceri din Sibiu proiectul Antreprenoriat de Top, proiect care are în vedere creșterea nivelului de educație financiară a firmelor din România.

Conferința de prezentare a proiectului inițiat de Banca Națională a României – Antreprenoriat de Top – reprezintă un prim pas în inplementarea acestei initiative, urmând a se derula o serie de alte seminare și workshop-uri de specialitate care să genereze îmbunătățirea educației economice, financiare, dar și digitale ale antreprenorilor.

Evenimentul de mâine, organizat în Aula Magna a ULBS, va fi deschis de intervenția domnului prof.univ.dr.ing. Gabriel RACZ – Președintele Senatului ULBS, fiind urmată de discursurile domnilor Cristian POPA – Membru al Consiliului de Administrație al BNR, Florin Eugen POP – Președintele CECCAR – Filiala Sibiu și Octavian ISAILĂ – Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu.

Agenda conferinței va continua cu prezentarea domnului Eugen RĂDULESCU – Consilier al Guvernatorului BNR pe tema Educația financiară a antreprenorilor și tiparul companiilor de succes din România.

În a doua parte a programului se va desfășura panelul de discuție intitulat Repere ale educației financiare a antreprenorilor din România unde vor avea intervenții domnul lect.univ.dr. Eugen POPESCU – EduHub Societatea Antreprenorialǎ a ULBS, domnul Florin DĂNESCU – Președintele executiv al Asociației Române a Băncilor, domnul Adrian TĂNASE – Directorul general al Bursei de Valori București, doamna Daniela BODÎRCĂ – Președintele Asociației Societăților Financiare din România, domnul Ioan DEAC – Directorul general al COMPA S.A., domnul Cosmin COSMA – Președintele Asociației Române de Fintech și doamna Emanuela SAVU – Directorul general al Institutului Bancar Român.

Acest eveniment se înscrie în seria de proiecte și acțiuni comune derulate în cadrul parteneriatului valoros pe care Universitatea noastră îl deține cu Banca Națională a României.


/

Detalii

Persoană contact:

Lect.univ.dr. Renate Bratu

Email contact:

renate.bratu@ulbsibiu.ro