. . .

Anunt umanitar - Un student are nevoie de sânge!Un student al Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu are nevoie urgentă de ajutor! Sebastian Dragomir are 21 ani, este student în anul III la specializarea Calculatoare din cadrul Facultății de Inginerie și, acum câteva săptămâni, a fost disgnosticat cu leucemie acută limfoblastică. În acest moment se află în grija doamnei doctor Ofelia Flucuş de la Spitalul Clinic Judetean Sibiu și are nevoie de transfuzie de sânge. Astfel, toți cei care doresc și pot să doneze sunt așteptați la Centrul de donare sânge din Sibiu. Sebastian are grupa sangvină A II, însă grupa sangvină a donatorului nu este importantă.

Cum se procedează

La Centrul de donare sânge trebuie să spuneți numele bolnavului: Sebastian Dragomir.

Aceste informații sunt necesare pentru medicul Dr. Ofelia Flucuş. Voi doar trebuie să specificați faptul că donați pentru Sebastian Dragomir.

Program: 8,00 – 13,00. Telefon Centru de donare: 0369437127

IMPORTANT:

Nu contează ce grupă de sânge are donatorul.

Înainte de a pleca de acasă puteți mânca un sandwich.

Trebuie să aveți la voi o adeverință de la medicul de familie în care să fie specificat faptul că puteți fi donatori sau, pentru studenții din alte localități – adeverință de la cabinetul Universității ULBS.

Studentele/studenții cu piercing efectuat în ultimele 6 luni, cu operații efectuate în ultimul an sau cei care au fost la stomatolog în ultimele 3 luni nu pot dona sânge.

Donații în bani

Cei care se află în imposibilitatea de a dona sânge, dar doresc să îl ajute pe Sebastian, pot face donații în bani, în următoarele conturi:

Toma Marius Dragomir, IBAN-ul contului în EUR, deschis în data de 18.11.2019 este RO17INGB0000999909763461.

Toma Marius Dragomir, IBAN-ul contului in RON, deschis in data de 18.11.2019 este RO77INGB0000999909763448

 


/

Detalii

Categorii:

General

Domenii:

General

Persoană contact:

Liliana Oprescu

Email contact:

liliana.oprescu@ulbsibiu.ro