. . .

Apel pentru mobilități individuale și colective pe termen scurt pentru studențiStudenții ULBS interesați să participe timp de o săptămână la activități internaționale în una dintre universitățile partenere ale Alianței FORTHEM, pot aplica până pe data de 20 noiembrie pentru programul de mobilități individuale și colective pe termen scurt.

Toți studenții universităților partenere sunt eligibili pentru acest tip de mobilitate și pot aplica prin completarea unui formular online https://forthem-dev.lu.lv/api/stm.

Fiecare student poate alege maxim două mobilități (una individuală și una colectivă sau două mobilități colective), ce vor fi organizate în perioada martie – august 2024. Participanții trebuie să aibă calitatea de student atât la momentul depunerii aplicației, cât și pe perioada desfășurării mobilității.

Studenții selectați vor primi confirmarea într-un termen de 4-6 săptămâni și vor trebui să confirme participarea în termen de o săptămână de la primirea răspunsului.

Ulterior vor fi invitați la o sesiune de informare unde vor primi toate detaliile legate de deplasare, cazare și finanțare.

Detalii despre cum se poate obține o scrisoare de invitație de la un profesor mentor pentru mobilitățile individuale sunt disponibile la: https://www.forthem-alliance.eu/get-involved/students/individual-short-term-mobility

Mai multe informații despre tematica, perioada de desfășurare a mobilităților colective și universitățile organizatoare sunt disponibile la: https://www.forthem-alliance.eu/get-involved/students/collective-short-term-mobility


Apel pentru mobilități individuale și colective pe termen scurt pentru studenți