. . .

Au mai rămas câteva zile pentru înscrierea în proiectul GAMES OF SCIENCE



Au mai rămas câteva zile pentru înscrierea în proiectul GAMES OF SCIENCE . Games of Science oferă tinerilor cercetători din România acces la ateliere de comunicare publică, un concurs cu premii de 2000 de euro și acces într-o comunitate globală de changemakers.

Invităm cadrele academice să susțină participarea studenților, masteranzilor și doctoranzilor în acest concurs prin diseminarea Regulamentului si condițiilor de înscriere accesând https://www.gamesofscience.org.

Si, din nou, înscrieri, AICI! https://socialinnovsolutions.typeform.com/GamesOfScience

****

Organizat de Social Innovation Solutions, Games of Science este un proiect de promovare a comunicării științei pe înțelesul publicului larg, constituit din sesiuni de training cu tineri oameni de ştiinţă, la capătul cărora participanții se întrec într-un concurs de prezentări științifice. Proiectul este dezvoltat alături de British Council, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea din București, Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea de Vest din Timișoara, și Universitatea Politehnică București, dar și alte organizații educaționale și de business din România.

Proiectul este deschis studenților, masteranzilor şi doctoranzilor români, precum și cercetătorilor, cadrelor didactice universitare, personalului didactic din învățământul preuniversitar și altor specialiști cu vârste cuprinse între 20–35 de ani, tineri care activează în instituții de învățământ și cercetare sau în alte organizații cu profil științific.

Finala este un format original, cu obiectivul de a încuraja tinerii cercetători să se antreneze împreună pentru a putea explica idei și procese complexe. Competiția are runde eliminatorii de prezentări de 15, 30, 60, 120 şi 180 de secunde.

”Games of Science este proiectul cel mai important în care sunt implicată, nu doar pentru că am fost acolo din primul moment, ci mai ales pentru că reacţiile celor implicaţi în prima ediţie mi-au arătat că proiectul are capacitatea de a schimba vieţi şi, poate, societatea. Participanţii nu învaţă doar să vorbească în public despre munca lor de cercetare, ei învaţă să lucreze, să exploreze şi să cerceteze împreună şi asta îi face de neoprit. Abia aştept să-i cunosc pe participanţii din acest an!” Ada Roseti, coordonator Games of Science, doctorand al Universităţii din Bucureşti, şi specialist în comunicarea publică a ştiinţei.


Au mai rămas câteva zile pentru înscrierea în proiectul GAMES OF SCIENCE

Detalii

Persoană contact:

Cercetare ULBS

Email contact:

dep.cercetare@ulbsibiu.ro