. . .

BC CSU 1 Sibiu locul I la Mangalia



În perioada 25-30.06.2018 s-a desfășurat Festivalului National de Babybaschet Banca Transilvania 2018 la Mangalia. BC CSU Sibiu a participat cu 6 echipe – una de under 12, 2 echipe baby baschet(under 10) și respectiv 3 echipe la mini baschet.

Echipa de baby baschet condusă de antrenorul Alexandru Rubint a câștigat toate cele 8 meciuri pe care le-a avut de disputat, devenind lidera grupei I. Astfel, după 5 ani de pregătiri intense, efortul susținut începe să dea roadele scontate, generațiile 2008-2009 de copii obținând locul I, la cea de a doua participare la acest Festival de Baschet. Totodată, echipa sibiană a înregistrat 2 recorduri ale turneului: cel mai mare număr de victorii consecutive(8), precum și cel mai mic număr de puncte pierdute într-un meci(1 singur punct în meciul cu ACS Baller-2 București).

Dintre celelalte echipe sibiene participante la baby baschet, BC CSU 2 Sibiu a reușit clasarea pe locul 3 în grupa sa, iar celelalte echipe sibiene s-au clasat de asemenea în prima jumătate a clasamentului grupelor din care au făcut parte.

Mulțumim antrenorilor, dar și directorului liceului Gh. Lazăr, dl. prof. dr. Gabriel Negrea, pentru punerea la dispoziție a bazei sportive a liceului pentru pregătirea copiilor în perioada de vară.


BC CSU 1 Sibiu locul I la Mangalia