. . .

Bearing Fruit - Mediul de afaceri românesc în context european



Bearing Fruit organizează în Sibiu conferița cu tema „Mediul de afaceri românesc în context european”. Acesta se desfășoară pe parcursul a două sesiuni ce vor fi moderate de speakerii Andrei Marga, fostul ministru al Educației, pe subiectul: Secularizarea – cauze și efecte în economie; și Dacian Palladi, city manager în Oradea, pe subiectul: Mediul de afaceri creștin în contextul european.

Principalul scop al acestei conferințe este conștientizarea antreprenorilor asupra contextului economic actual în care ne desfășurăm cu toții activitatea. Este important să dezbatem toate semnalele care ne parvin din economie și să analizăm acele soluții care trebuie adoptate pentru a face față cu brio schimbărilor

Cunoștințele și experiența sunt principalele atuuri în aceste demersuri, iar invitații pe care i-am ales pentru acest eveniment cunosc exact acele detalii care fac diferența în înțelegerea economiei și a mediului de afaceri:
Andrei Marga, fost ministru al Educației, va aborda subiectul: Secularizarea – cauze si efecte in economie
Dacian Palladi, consultant in administratie publica, va vobi pe tema: Mediul de afaceri romanesc in contextul european.

Asociația Bearing Fruit susține educația la toate nivelurile ei și dezvoltă proiecte în acest sens.  Ultimul proiect semnificativ este renovarea completă a Liceului Teologic Betania din Sibiu.

Cu ocazia organizării acestei conferințe invităm toți participanții să fie parte la acest proiect, susținând financiar această realizare.

Elevii de astăzi vor fi antreprenorii de mâine. Aceștia au nevoie de îndrumarea noastră, puterea exemplului fiind cea mai importantă.

Vă așteptăm cu drag și abia așteptăm să ne cunoaștem mai bine!


/

Detalii

Categorii:

Conferință

Domenii:

General

Locaţie:

Hilton Sibiu, Sala Diamond

Dată de început:

27/11/2019

Dată de încheiere:

27/11/2019

Persoană contact:

Tavala Emanuel

Email contact:

emanuel.tavala@ulbsibiu.ro

Link1:

https://www.bearingfruit.ro/conferinta-bearing-fruit-noiembrie-2019/?fbclid=IwAR0khXITM3opeSVd72uYGbH6Fcb7tc1XZ3ZmOebwP1zQAvGDyug950epTvc