. . .

BringITon 2018Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Institutul de Informatică Teoretică al Academiei Române, organizează, sub auspiciile Academiei de Științe Tehnice din România, în zilele de 13-14 decembrie 2018, în Sala Paşilor Pierduţi din Palatul Universitar de la Copou (Iaşi, Bd. Carol I, nr. 11), cea de a cincea ediţie a workshopului „BringITon!”, în intenția de a stabili şi consolida parteneriate între mediul universitar de IT din România, investitori și companii de profil.

Organizatorii invită liceeni, studenți de licență, masteranzi, doctoranzi, postdoctoranzi, cercetători și cadre didactice din toate domeniile IT, cu proiecte care pot cointeresa parteneri industriali și potențiali investitori. Înregistrările online și urcarea rezumatelor proiectelor (pe situl Easychair: 1 pagină conținând o prezentare generală și o descriere a unui număr de scenarii de utilizare) trebuie făcute până la data de 20 noiembrie 2018.

Proiectele selectate de Comitetul de Program vor fi prezentate sub formă de postere și demonstrații interactive în cadrul workshopului și vor fi publicate într-un catalog. Fiecare prezentare din catalog este limitată la 2 pagini, conform template-ului de pe site. Dintre proiectele prezentate ca postere și demonstrații în cadrul workshopului, un Comitet de Experți va selecționa cele mai reprezentative 20, considerate a avea un mare potențial de piață. Autorii lor vor avea ocazia să le prezinte în elevator pitches (3-4 min). Dintre ele, Comitetul de experți va selecționa 5 proiecte cărora li se vor acorda o atenție specială: într-o sesiune cu public, autorii acestor proiecte vor lucra alături de experți pentru dezvoltarea planurilor de afaceri. În final, cele mai bune 3 idei însoțite de planuri de afaceri vor fi premiate, iar autorii lor vor beneficia de un training gratuit de 3 luni într-un incubator de afaceri din Iași.

În cadrul workshopului va mai avea loc o conferință de presă, vor fi prezentate tutoriale și un număr de mesaje invitate ale unor personalități științifice și antreprenoriale, precum și câteva povești de succes. Evenimentul se va încheia cu o masă rotundă cu tema: Mediul universitar față în față cu industria.

Date importante:

20 noiembrie: înregistrarea online și urcarea în situl Easychair a rezumatelor proiectelor
25 noiembrie: răspunsurile din partea Comitetului de Program
5 decembrie: trimiterea prezentărilor proiectelor care vor fi incluse în Catalog
13–14 decembrie: desfășurarea workshop-ului “BringITon!”


BringITon 2018

Detalii

Categorii:

Tehnologie Workshop

Domenii:

General

Persoană contact:

Daniela Gifu

Email contact:

bringiton@info.uaic.ro

Link1:

http://bringiton.info.uaic.ro/