. . .

Business Slam Dunk a adus împreună performanța, educația și spritul susținătorilor baschetului sibian



Ieri a avut loc prima întâlnire a Consiliului de Administrație al Clubului Sportiv Universitar Sibiu cu mediul oamenilor de afaceri, după ce ULBS a preluat clubul sibian de baschet în subordinea sa. La evenimentul intitulat sugestiv  Business Slam Dunk – parteneri în educație și performanță, care a avut loc în Sala „prof. Grațian Ștețiu” a Senatului ULBS, a participat și primarul Sibiului, doamna Astrid Fodor, Primăria Municipiului Sibiu fiind principalul finanțator al Clubului, dar și prof. univ. dr. Sorin Radu, rectorul ULBS.

Cincisprezece companii sibiene au fost prezente la întâlnirea care a adus împreună sub semnul performanței și al încrederii în valoarea educativă a sportului pe unii dintre principalii susținători ai sportului sibian și ai Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Este vorba despre companiile  IFM, GLS ROMANIA, CONTINENTAL, CON CASA, SC.TNT Computers SRL, ROPARDO, MARQUARDT, KROMBERG & SCHUBERT ROMANIA, REBIS SRL, HULTAFORS UMI SRL, GREINER PACKAGING SRL SIBIU, KUKA, ARIA, CHIMCOMPLEX SA Borzești și NTT DATA ROMANIA.

Într-o atmosferă destinsă, cei prezenți la întâlnire au analizat oportunitățile de implicare în susținerea  echipei sibiene de baschet, au aflat mai multe detalii despre organizarea clubului, dar și despre parteneriatele pe care acesta le derulează în prezent. Un moment cu o mare încărcătură emoțională a fost reprezentat de prezența în fața publicului a liderului galeriei CSU, dl. Florin Iacob, cel care susține din tribune echipa de baschet a Sibiului încă din 1994. El le-a mărturisit celor prezenți că numele CSU reprezintă pentru suporteri „nu doar un brand, ci o emoție”, amintind că pentru el baschetul înseamnă „orașul și trăirile lui”. Cu această ocazie, dl. Iacob le-a transmis susținătorilor echipei CSU Sibiu  perspectiva galeriei, explicând că „un banner aflat în sală ne va arata și nouă, suporterilor, că sunteți aproape de noi”.

Consiliul de Administrație al CSU Sibiu se află de la 1 ianuarie 2024 în subordinea rectorului ULBS, prof. univ. dr. Sorin Radu. Președintele Consiliului este prof. univ. dr Mihaela Herciu, iar din conducere fac parte lect. univ. dr. Iulian Stoian, dl. Horațiu Floca, director CSU Sibiu, dl. Laurențiu Buduleci, dl. Alexandru Hanea, dl. Cornel Benchea și dl. Wolfgang Alexander Guib.

Întâlnirile managementului CSU cu principalii săi finanțatori vor continua, cu încrederea că acest gen de interacțiuni  consolidează relații parteneriale puternice, în beneficiul sportului, al valorilor asociate acestuia și al comunității sibiene.


/

Detalii

Categorii:

Comunitate locala Mediu de afaceri Relația cu comunitatea

Domenii:

Sport

Persoană contact:

Relații Publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro