. . .

Campania „Sănătatea mintală este cheia spre echilibru”



În perioada 30 mai – 3 iunie 2022, Centrul SmartHub desfășoară o campanie de conștientizare a importanței sănătății mintale și a modalităților prin care poate fi menținută sănătatea mintală.

Sub sloganul „ Starea ta de bine depinde doar de tine. Învață cum să te ajuți!”, 26 de studenți voluntari de la specializările Relații Publice și Comunicare, Jurnalism, Publicitate și brand, Psihologie, Resurse Umane s-au alăturat în conceperea și susținerea activităților campaniei „Sănătatea mintală este cheia spre echilibru”.

            În cadrul campaniei se vor susține workshop-uri care au următoarea tematică: Mindfulness, Stima de sine, Exprimarea emoțiilor, Stabilirea de obiective realiste în viață, Igiena mintală, Autocunoaștere, Cum relaționăm cu ceilalți, Reziliența la stres. Înscrierea la aceste workshopuri se poate realiza prin formularul https://forms.gle/8qSrtQBYazFXtabj6.

Tot în cadrul acestei campanii va fi lansată o broșură de sănătate mintală, concepută de studenții voluntari, broșura având apariție lunară.

            Așteptăm studenții Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu să participe la activitățile campaniei!

 


/

Detalii

Categorii:

Workshop

Domenii:

General

Persoană contact:

Cristina Mogosanu

Email contact:

cristina.mogosanu@ulbsibiu.ro